מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת שד ואולטרסאונדשקד08/08/2018
היי אני בת 23 בריאה בדכ. לסבתא שלי בת ה86 יש סרטן השד לא מטופל מפאת גילה שהתגלה לפני 8 שנים. כרגע בתהליך ירידה במשקל לאחר ניתוח שרוול (חודשיים)
תמיד נראלי שיש בעיה בשדיים ואני כבר ביקרתי שלושה כירורגים בשנה האחרונה, היום בפעם השלישית.
תמיד היה לי שוני בגודל השדיים אבל לאחרונה הוא ממש ניכר לדעתי(יכול להיות שזה נהיה בולט לי לעין בגלל ההורדה במשקל? ירדתי 20 קג בינתיים) , ויש לי מין שקע כשאני מרימה את היד בשד ימין(הגדול יותר) . כאבים רק לפני מחזור .
הגעתי היום לבדיקה לדרוש אולטרסאונד .
היא בדקה אותי ואמרה שאם לא הייתי דורשת אולטרסאונד היא לא הייתה שולחת אותי . השקע זה כנראה המבנה והשינוי בגודל אולי ניכר בגלל ההורדה במשקל. הי אלא מרגישה גושים בשד.
בכל מקרה נתנה לי הפנייה ורשמה - בדיקת שד ללא כל ממצא חשוד
לא נמושו גושים או בלוטות אקסילירות
אינדנטציה עורית בשד ימין שעה 4-5 שלי האראולה מוכרת לה מלפני הירידה במשקל.
מה זה אינדטציה עורית ואראולה ?? האם אני צריכה לקבוע בדחיפותאת בדיקת האולטרסאונד או לגשת לאבחון נוסף?? אני ממש חוששת מזה !! האם את ממליצה על יעוץ גנטי בעקבות המחלה של סבתא שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים בשד
ד``ר רותי לאופר08/08/2018איני רואה סיבה לדחיפות, אך כן כדאי להיבדק שוב.
לא ניתן לתת ייעוץ גנטי בפורום. את יכולה לפנות אלי לייעוץ ולבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)