התעבות רקמה רגישה למישוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעבות רקמה רגישה למישוש
    ניווין
    28/08/2018

שלום
    אני בת 34 לאחר שלוש לידות לפני חצי שנה ביצעתי אולטראסאונד שד לאחר הרגשת גוש קטן ובבתוצאות בשד שמאל באזור הפטמה הודגמה הרחבה קלה של תעלות חלב ראשית עם תוכן צלול ולפני חודש התחלתי להרגיש כאבים חזקים בשד שמאל כמו דקירות חזקות ובבדיקה היום הרגיש הרופא התעבות רקמה רגישה למימוש ושלח אותי לאולטראסאונד דחוף הבעייה שאין תורים קרובים ואני מאוד מודאגת !! האם זה מסוכן? מה עלי לעשות אני מפחדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעבות רקמה רגישה למישוש

הוספת תגובה

• כאבים בשד

ד``ר רותי לאופר
    28/08/2018

קשה לענות לך בלי לבדוק אותך. זה מאד משונה שהתורים לאולטראסאונד רחוקים. את או הרופא המפנה צריכים ללחוץ על קבלת תור קרוב. זה תמיד אפשרי. לא נשמע משהו מסוכן, אבל חבל שתהיי בלחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת אולטראסאונד

ניווין
    30/08/2018

שלום
    הצלחתי לעשות היום בדיקת אולטראסונד ובתשובה רשום הודגמה הרחבה קלה של דרכי החלב שזה היה בבדיקה הקודמת אך רשמו גם וציסטות בודדות עד 0.6-0.8 ס״מ באספקט המרכזי משמאל עם הגברה אקוסטית אחורית
    לסיכום:
    LT CYSTIC DUCTE CTASIA
    מה זה אומר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובת אולטראסאונד

ד``ר רותי לאופר
    30/08/2018

הרחבה של צינורות החלב. לא צויין כל ממצא חשוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו