עיכוב רציני בתשובות של ביופסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיכוב רציני בתשובות של ביופסיה
    מתוחה
    07/11/2018

שלום רב,
    עברתי ממטומיה לפני שבועיים. התוצאות כבר היו אמורות להגיע אלי. כיוון שלא שמעתי מהם דבר, כירורג השד שלי בדק ונאמר לו שהבדיקה עדיין בבדיקה...
    אציין שאני ממש בלחץ. אני מתקשה להאמין שזה בגלל עומס... כבר עבר הזמן המקסימאלי שהם בעצמם התחייבו אליו.
    האם עיכוב מתן התוצאות מראה שהם בודקים דבר מה נוסף? שהסבירות לסרטן יותר גבוהה?
    אודה מאוד לתשובה כנה. חשוב לי לדעת. אני פשוט לא מבינה מה קורה ומדוע זה מתעכב מעבר לכול זמן סביר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובת ביופסיה

ד``ר רותי לאופר
    08/11/2018

ההמתנה לתשובת ביופסיה אכן קשה מאד, אבל, למרבה הצער, המתנה של שבועיים היא די שיגרתית ואינה מעידה על התוצאה, אלא, לרוב, על לחץ במעבדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובת ביופסיה- לא סרטן אבל מצב של טרום...

עדיין מתוחה...
    10/11/2018

שלום לד"ר לאופר,
    בינתיים התשובה הגיעה, אך רק בטלפון באופן לא מסודר להרגשתי. הרופא הדגיש שזה לא סרטן אך כנראה טרום סרטני, ואולי אף יהיה צורך לנתח. למותר לציין שאני במתח מאוד גדול. הוא גם הפנה אותי למנהל המכון ואמר שהוא כבר ישוחח איתי על כך. ייקח זמן עד שאצליח לקבוע את התור, ובינתיים אני מרגישה ממש באוויר. ברור לי שאם אין בידיך את תשובת הביופסיה, אינך יכולה לתת לי פרטים מלאים, אך אודה לך אם לפחות תסברי לי את האוזן בינתיים. האם במצב של טרום טרום (כדברי הרופא) יש צורך לנתח? מדוע הבהילות? מדוע לא ניתן להסתפק במעקב?
    אודה מאוד להבהרה לפחות כללית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובת ביופסיה

ד``ר רותי לאופר
    10/11/2018

בלי תשובה כתובה וחתומה על ידי פתולוג אין בכלל על מה לדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו