כאבים חזקים מאד בשדיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים מאד בשדיים
    פאולינה
    08/12/2018

שלום . סובלת מככבים חזקים וקשים בשדיים ובבית השחי. כאבים חזקים מאד שאפילו רק לגעת בהם זה גורם לכאבי תופת! וגם ללא מגע זה מאד מאד כואב לי!ביצעתי לפני 9 חודשים, בדיקת ממוגרפיה בהגעתי לגיל 50 והיא יצא תקינה..
    הכאבים שאני חשה התחילו לפני 3 חודשים ולא חולפים הם מחמירים מיום ליום ..
    אני לא לוקחת טיפול הורמלי לגיל המעבר ..ובעקבות כך שעשיתי ממוגרפיה הכל היה תקווה לא חשבתי שיכולה להיות בעיה כלשהיא..
    בבקשה עזרו לי ..מה הגורם האפשרי לערבים החזקים האלו שאפילו לזיז את ידיי קשה לי כי זה גורם לכאבים להחמיר.. יש לציין שהכאבים חזקים וקדשים יותר בצד שמאל מאשר ימין בגוף . בהתחלה לא ייחסתי לכך חשיבות ..כי ידעצי שהכל תקין כך נאמר לי לאחא ביצוע ממוגרפיה .. כל תרופה חזקה ככל שלט תהיה לערבים הללו..לא עוזרת בכלל...תעזרו לח מה אפשר לעשות ? וממה הכאבים הללו נובעים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים מאד בשדיים

הוספת תגובה

• כאבים בשדיים

ד``ר רותי לאופר
    08/12/2018

כאבים כמו אלה שאת מתארת מחייבים בדיקת כירורג שד.
    יש אפשרות שהם קשורים להורמונים שאת מקבלת, אבל את ממש חייבת לפנות לבדיקת רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מקבלת הורמונים..

פאולינה
    09/12/2018

איני מקבלת שום הורמונים... תודה על תשובתך בכל מקרה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו