מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום דר להמלצתך פניתי לכירורג נוסף עוד שאלה..זיו27/12/2018
שלום דר
סיפרתי לך כאן בקשר לכאבים בשד שמאל שעברו וחזרו שני כירורגים בדקו אותי רק אחד שלח ל Us שיצא תקין למרות שבמישוש הוא לא מצא שום ממצא ,
בגלל חזרת הכאבים פניתי לכירורג שלישי שעשה בדיקת מישוש ואמר שאין כלום וכשביקשתי עוד Us הוא נזף בי בטענה שעשיתי באוגוסט האחרון וגם יש לי שדיים קטנים שזה לא הגיוני לפספס שם משהו .
הכאבים פחתו מאז אבל אתמול בערב שוב הרגשתי מעט דקירות בפיטמה בשד שמאל והתעלמתי .
יש לע גם כאבים בגב עליון באותו צד שמוסיפים לחץ נפשי
אני גם מרגישה בלוטות לימפה קטנטנות בבתי השחי שלי איך אף אחד מהרופאים לא הרגיש אותם כולם כתבו לסיכום שלא נמושו בלוטות מוגדלות בשד ובבתי השחי אפילו ב Us נכתב אותו דבר . האם זה נחשב פספוס אות שלא כל בלוטה מדווחים עליה במידה והיא בגודל סביר ??
אציין שוב אני מרגישה אותם כשאני ממששת הם קטנות וזזות.
שאלה אחרונה : האם להתעקש על הדמיה נוספת או שאפשר להסתפק בבדיקות הנ"ל .
בת 27* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשד
ד``ר רותי לאופר27/12/2018צר לי, לא יודעת מה לומר לך, בפרט שלא בדקתי אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)