עזרה בנוגע לאולטראסונד שד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בנוגע לאולטראסונד שד
    עמנואל
    01/01/2019

ד"ר שלום,
    אני בחודש 9 להריוני. זה הריון ראשון שלי לאחר טיפולי פוריות ארוכים. עקב כמויות עצומות של הורמונים שקבלתי במהלך הטיפולים ולאורך ההריון ועקב סרטן שד של אימי אני במעקבים ובדיקות כל מספר חודשים. השבוע בצעתי אולטראסונד שד ולהלן הממצא בשד שמאל:
    גוש 1 : בשעה 2 כ-4 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בגודל 1.40 ס"מ , אובלי, מוגדר, היפואקוגני.

חשוב לי לציין כי 4 חודשים לפני הבדיקה האחרונה גודל הגוש היה 0.80 ס"מ ( גם כן הייתי בהריון בבדיקה זו). הגוש פשוט גדל מ0.80 ס"מ ל-1.40 ס"מ. לפני כשלוש שנים גוש זה הודגם ע"י ביופסיה ויצא שפיר. לאורך כל השנים הללו היה בטווח של גודל מבדיקה לבדיקה בין 0.40-0.80 ס"מ וכעת הינו 1.40 ס"מ. האם יש סיבה לדאגה ? מה עליי לעשות כעת? אנא עזרתך כי אני נורא דואגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גוש בהריון

ד``ר רותי לאופר
    01/01/2019

מאד קשה לדעת את המשמעות של הגוש הזה ואם אכן גדל במקצת. פני לייעוץ כירורג שד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו