birads 4a מתי עושים ביופסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• birads 4a מתי עושים ביופסיה
    טליה
    29/01/2019

שלום רב. בת 36+3. אתמול ביצעתי אולטרסאונד שדיים עקב תחושה מוזרה בשד שמאל. היום קראו לי לבדיקה חוזרת והסבירו שיש בשד שמאל גוש של 8 ממ ללא גבולות ברורים - לובולרי. הוצלץ על ביפסיה תור הכי קרוב בעוד שבועיים.
    ברקע לאמא שלי יש סרטן שד דלקתי.
    האם שבועיים עד לביופסיה זה זמן סביר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    birads 4a מתי עושים ביופסיה

הוספת תגובה

• טליה בבקשה תעני לי על השאלה

לי
    29/01/2019

שלום טליה
    אני חשה כאבים בשד שמאל מעל לחודש עשיתי 3 בדיקות מישוש אצל 3 כירורגים שונים ללא כל ממצא במישוש סונר עשיתי לפני חצי שני ,,
    רציתי לברר ממך האם לפני האולטרסאונד בבדיקת מישוש הצליח הרופא למצוא את הגוש ? ואז שלח אותך ל Us שד או ששלחו אותך למרות שלא היה ממצא מישושי
    אני בחרדות ומפחדת שלמרות המישוש יש משהו בפנים
    בבקשה תעני לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

טליה
    29/01/2019

לא. לא הרגיש שום דבר. בבדיקה אפשר להרגיש רק גושים מעל איזה 2 ס"מ.
    לא היה גם הגיוני שירגיש:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלוהיים איזה לחץ כנסי בבקשה

לי
    29/01/2019

אז במישוש הוא לא הרגיש בכלל שיש שם משהו ?? את מרגישה ממש כאבים ?
    למה שלחו אותך ל Us ?? ומתי פעם אחרונה עשית Us שד ??
    אני עשיתי לפני חצי שנה ללא שום ממצא גם אז היה לי כאבים בשד שמאל אבל הם עברו דאז .
    כרגע הכאבים בשד קבועים אבל הרופא מסרב לתת לי בדיקת סונר כי עשיתי לפני חצי שנה .
    למה כל הרופאים ששאלתי אותם משכנעים אותי שבמישוש לא מפספסים ממצא ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

טניה
    30/01/2019

הי. לא עשיתי אף פעם שום בדיקה שקשורה לשדיים. אז זו הפעם הראשונה.
    אבל,, יש לי אומנם כאבים בשד אבל במקום שבו כאב לי - אין שום דבר:) את בגוש מצאו במקרה לחלוטין.
    מניסיון מאוד אישי עם אמא שלי - סרטן לא כואב וגם אם כן יש תחושת. של אי נוחות - זה ממש לא בהתחלה . ככה שזה אמור להיות סימן מרגיע עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טליה כנסי

לי
    30/01/2019

שלום טליה
    תודה רבה על העידוד וההרגעה אני ממש בלחץ נפשי והייתי זקוקה קצת למילות הללו.
    היום פניתי לכירורג שד שוב הוא בדק בדיקת מישוש ואמר שוב פעם אין כלום הפעם היה קצת חסר סבלנות נראה לי כי שאלתי מלא והוא ראה שאני לא רגועה אבל סירב לתת לי Us חוזר
    הוא נתן לי הפניה לפרופיל הורמונים למרות שהמחזור שלי סדיר ואני לא נוטלת גלולות וגם לא עם התקן רחמי
    אני רק בת 27 :)
    מתפללת בשבילך שהתשובה תהיה תקינה תעדכני אשמח מאוד לדעת שאת בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

טליה
    30/01/2019

תודה רבה לך.
    אם את מרגישה לא נוח עם הרופא שלך - תחליפי אותו!
    אני הכי אופטימית שבעולם. מה שאמור לקרות - יקרא. עברתי את זה עם אמא שלי ואני יודעת שגם מצבים ממש קשים - עוברים. יש לנו רפואה מעולה ועם המון אנרגיה חיובית - קטן עלינו הכל:)
    המון בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטליה כנסי

לי
    30/01/2019

היי טליה
    את צודקת מה שאמור לקרות בסוף יקרה אבל אני היפוכונדרית בטבעי והכאב הזה הביא עמו המון חרדה אני מתעסקת כל היום עם הכאב ואיכות החיים שלי ממש ירדה .
    המידע והסיפורים הקשים באינטרנט מבלבלים כי במציאות הרופאים אומרים אחרת , אני לא יודעת אם להתעקש על Us שד ולעשות כרגע או לחכות
    יש לי כאבים בגב במידע על סרטן השד רשום שיכול להיות כאב עקב גרורות או עקב גוש עמוק בשד "ממש מלחיץ"
    הכירורגים אומרים שזה לא קשור וצריך לפנות לאורתופד .
    בינתיים הכאב ממשיל ומקרין לגב ולצלעות הקדמיות ואין לי פיתרון
    לפעמים יושבת ומתאבלת על עצמי . חוסר אונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף משהו

לי
    30/01/2019

הכירורג טען בפניי שהשדיים שלי קטנות שאין מצב לפספס גושים ובאמת השדיים קטנים
    זה קשור ??
    מתנצלת על החפירות פשוט פתאום מצאתי מישהי שיש לה סבלנות לכל ההיסטריה שלי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו