בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה
    לילך
    11/06/2007

שלום,
    אני בת 30, יש במשפחה שלי היסטוריה של סרטן השד (לא במשפחה הקרובה, בנות דודות וכו'). מאיזה גיל כדאי לי להבדק ובאיזו תדירות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה

הוספת תגובה

• בדיקות סקר

ד''ר דן הרשקו
    12/06/2007

סרטן שד במשפחה הוא גורם סיכון משמעותי בעיקר כאשר מדובר בקרובים מדרגה ראשונה ובמידה פחותה יותר מדרגה שניה. ישנה חשיבות גם למספר החולות במשפחה. ככלל, הסיכון שלך מוגבר במעט מהאוכלוסיה הרגילה. עם זאת, בהחלט רצוי להתחיל בזמן הקרוב לעבור בדיקה ידנית. אין צורך בבדיקת סקר ממוגרפית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר דן הרשקו
    19/06/2007

סיכון מוגבר לחלות בסרטן שד תלוי מאד בגיל האישה וסיפורה המשפחתי וגורמי סיכון אחרים ובהתאם ההמלצה לבדיקות. בגילך סרטן השד נדיר וגם הסיפור המשפחתי (ללא דרגה ראשונה או שניה) אינו מהווה גורם סיכון מאד משמעותי. בשלב זה ניתן להסתפק בבדיקה ידנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו