גוש בשד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשד ימין
    אופירה
    30/06/2008

קבלתי את תוצאות בדיקת שד. אני מאוד בלחץ אודה לפירושם. בבדיקת ממוגרפיה: גושים בריקמה הרכה - נראה גוש אחד: 10 מ"מ. סמיכות רקמת הגוש נמוכה. קו מרכזי. רושם: הערכת הממצא: שפיר מבחינת רנטגנית. גוש כמתואר. בבדיקת U/S (סונר): שעה 12 גוש ספק סולידי ספק ציסטי בגודל 1.2 ס"מ מוגדר היטב, איזואקוגני, סונוגרפי שפיר, חדש מ- 5/06. ציסטות זעירות בודדות. שוני טכני בהשוואה ל- 4/06, הגוש שתואר בשד ימין אינו מתבלט בצילומים קודמים. 1 מה פירוש הבדיקות? 2. האם אני צריכה לעבור ביופסיה ? אודה לתשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד ימין

הוספת תגובה

• גוש בשד ימין

אופירה
    30/06/2008

יש לציין שאני בת לאמא חולת סרטן השד ונכדה לסבתא שנפטרה ממחלת הסרטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות

ד''ר תניר אלוייס
    03/07/2008

אים ממצא חשוד בתוצאות שאת מתארת, אבל יש לפנות עם התוצאות לרופא, ובהחלט ייתכן שבשל סיפור משפחתי יש מקום לבצע ביופסיה לפחות מחלק מן הממצאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו