ציסטות מרובות בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטות מרובות בשד
    נלה
    17/07/2008

אני בת 48 ואין סרטן שד במשפחה. יש לי ציסטות רבות כפי שהתגלה בבדיקת ממוגרפיה לפני שנתיים. לפני שנה עברתי גם ניקור. ועדיין השנה בבדיקה שגרתית שוב יש בשד שמאל גוש 4 סמ' גמיש מתחת לפטמה ועוד גוש של 2 סמ'. בשד ימין גוש 3 סמ' ומתחת לפטמה גוש 2 סמ'. בתי שחי בסדר. סביר להניח שמדובר בציסטות אבל התור לממוגרפיה ולאולטראסאונד לבילינסון נקבע לי לעוד 3 חודשים ואני במתח ומודאגת. האם כל החיים אצטרך לחיות בפחד שמא זה לא ציסטות? האם אין דרך קצרה יותר לגלות? הרי אם זה ממאיר 3 חודשים להמתנת התור רק יחריפו את המצב. האם יש סיבה שרופא כירורג שולח דווקא לבית חולים מסוים כאשר במקום אחר התור יכול להיות קצר יותר? בתודה נירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטות מרובות בשד

הוספת תגובה

• תור

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    17/07/2008

אין שום סיבה לשלוח לבית חולים מסוים. לאחר הפסקת הוסת בדרך כלל הציסטות נעלמות. אם את מודאגת תקבעי תור במקום ששם אין תור כל כך ארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר ביאטריס עוזיאלי

נלה
    18/07/2008

את עושה עבודה נפלאה בפורום זה - גם מייעצת וגם מרגיעה. ממש תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו