למה עלי לקחת טומקסיפן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה עלי לקחת טומקסיפן
    דינה
    20/07/2008

עברתי נתוח כריתת שד לאחר שהיה לי הסתידויוות - קרצינומה שלב 0 - IN SITO - אין מעורבות של בלוטות הזקיף. מדוע לי לגרום לשיבוש החיים למתח ודאגה ותופעות לוואי די קשות עקב ההמלצה לקחת תרופה שעוזרת באחוזים בודדים???? וגם יכולה לגרום לנזק אני מבינה שעלי להקפיד על הבדיקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה עלי לקחת טומקסיפן

הוספת תגובה

• טמוקסיפן

ד''ר תניר אלוייס
    20/07/2008

שלום דינה,
    הטמוקסיפן היא תרופה בעלת פרופיל בטיחותי גבוה, והיא עוזרת ביותר מאחוזים בודדים... למעשה הטמוקסיפן מפחית את הסיכון לחזרה או גידול נוסף ב כ 50%.
    בל מובן שכל מקרה לגופו, והטוב ביותר זה לדבר עם הרטפאים המטפלים בך ומכירים את פרטי המקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן השד

דבורה נאמן
    03/05/2012

טומוקסיפן - מתי מומלץ להתחיל לקחת את התרופה?

אני אחרי ניתוח סרטן השד ומחכה לסימולציה ולהקרנו בתל השומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טומקסיפן לרופא/ה

דינה
    20/07/2008

השאלה 50% ממה???? מ-10% או 4% האם זה שווה את כל תופעות הלואי - קרישי דם, סרטן הרחם, גלי חום, ירידה בליבדו, גלי חום!!!!!!!! בספר "תקוה או תעתוע" של ד"ר ריצרד דאיו יש ממש סימני שאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טמוקסיפן

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    20/07/2008

עברה תקופת הרופא אומר והפציאנט עושה, אנחנו ממליצים ומוסרים אינפורמציה אין הכרח , רק מסבירים מה הסכנה ומה התוצאות של המחקרים, כל האינפורמציה מצויה בידך , אין לך גידול חודרני הגידול הזה לא שולח גרורות אולם במקרים אלה יש סכנה של הופעת מחלה ממארת נוספת אשר יש לה סיכון להיות מחלה חודרנית, יותר מאשר לאוכלוסיה הכללית, נטילת טמוקסיפן מפחיתה בחצי את הסיכון , לא ב100% איני יודעת מה הסיכון במקרה הספציפי שלך, לאחר שאת יודעת את הממצאים ההחלטה בסופו של דבר בידיך, אני מבינה שאת רוצה שאנחנו ניתן את ההסכמה לאי נטילת התרופה אולם אנחנו רק מסבירים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו