טיפול בעזרת מימון של מחקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בעזרת מימון של מחקר
    נעמי
    28/07/2008

אני מאושפזת בגין סרטן השד והציעו לי להשתתף למחקר שבו אקבל תרופה חדשה שאינה עדיין בסל ראיתי שיש הענות רבה? האם כדאי לי להיות שפן ניסיונות? מה היתרונות לעומת החסרונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בעזרת מימון של מחקר

הוספת תגובה

• טיפול חדש

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    29/07/2008

קודם כל את לא שפן נסיונות, אם כך את מרגישה אולי לא רצוי להשתתף או אולי לא הסבירו לך מספיק על התרופה ועל היתרונות. איני יודעת על איזו תרופה מדובר ולא מה בדיוק מצבך , בכל מקרה כאשר יש ניסוי בבני אדם לרב או שקיבלת כבר טיפולים מקובלים או שיש תרופה ידועה כפועלתאולם לא בדיוק בשילוב אותו מסים בכל מקרה בשלב זה אין בדרך כלל מה להפסיד יתכן ויהיו תופעות לואי, יתכן ולא תגיבי לטיפול מאחר ולא כולם כמובן מגיבים וכמובן שלא ידוע מראש אחרת לא היה ניסוי אולם בראש וראשונה צריך להבין שטיפול "רגיל"תמיד אפשר לקבל אולם את הטיפול החדש לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת לא הסבירו...ובגלל זה פניתי

נעמי
    29/07/2008

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו