סרטן שד פולשני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שד פולשני
    לימור
    02/08/2008

אני בת 35. לאחרונה התגלה אצלי סרטן שד. עברתי ניתוח לכריתה חלקית אשר בו נמסר לי שחלק מן הגידול מסוג "מתון" (כך הבנתי) וחלקו מסוג פולשני. השוליים לא יצאו נקיים ועליי לעבור ניתוח נוסף להסרת הגידול הנותר ולבדוק את הבלוטות. שאלתי היא מהם סיכויי ההשרדות שלי. אני מבינה שבגילי ובמצב שבו הגידול פולשני (בערך 2 ס"מ) מצבי רחוק מאידיאלי. האם אני צודקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שד פולשני

הוספת תגובה

• פולשני

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    02/08/2008

איני יודעת פרטים רבים על הגידול ואיני יודעת עדיין מה מצב הבלוטות. אולם סיכוייך להשרדות טובים מאד. אידאלי כמובן שלא יהיה גידול לכן איני יודעת מה כוונתך ברחוק מאידאלי. סיכויים ואחוזים ניתן לתת יותר מדויק לאחר ניתוח הבלוטות ויחד עם כל האינפורמציה הפתולוגית הרלונטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ד"ר עוזיאלי על עזרתך.

לימור
    02/08/2008

תודה רבה לך ד"ר עוזיאלי על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו