הצטרפות למחקר באווסטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצטרפות למחקר באווסטין
    רונית
    04/08/2008

אני אמורה להתחיל טיפול כימו (8 טיפולים)+33 הקרנות לסרטן שד מוקדם ללא גרורות ,תלת שלילית להורמונים, בלוטה אחת בשד נגועה וניקוז לעצם החזה. האונקולוגית הציעה לי להצטרף למחקר באווסטין. האם כדאי לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצטרפות למחקר באווסטין

הוספת תגובה

• מחקר

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    04/08/2008

אני מקוה שקיבלת הסבר על כך שלא בכל זרוע של המחקר מקבלים אוסטין באופן עקרוני תמיד טוב להצטרף למחקר , לא מפסידים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נכנסים למחקר ?

עמית
    22/02/2009

היי , אני אובחנתי בסרטן השד ,כטריפל נגטיב ונאמר לי שטיפול היעיל ביותר לאחר AC יהיה באווסיטין ( ע"י האונקולוג שלי ) מה עלי לעשות בכדי להכנס למחקר הזה ? תודה . עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסטין

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    23/02/2009

המחקר מתחיל מתחילת הטיפול הכימותרפי ולא לאחר סיומו כך שאם התחלת כבר טיפול את לא מתאימה במקרה זה למחקר. למחקר שתי זרועות ,50% יקבלו עם אוסטין ו50% ללא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו