סרטן שד גרורתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שד גרורתי
    יצחק חגית
    07/08/2008

שלום רב, לאימי סרטן שד גרורתי, עם גרורה למוח ( שנותחה והוסרה ),ושתי גרורות בריאות (בערך כ 2 ס"מ כל אחת), לפני 6 שנים היא חלתה בסרטן שד ראשוני ויצאה מזה. מבדיקה הגרורה ה her2 חיובי 3 + , קיבלה טיפול בהרצפטין ונוולבין שלא ממש עזר וחלה התקדמות של המחלה בריאות.כמו כן כבר חודש אינה מקבלת טיפול עקב ירידה בתרומבוציטים , האם זה מסוכן? כרגע רצינו לקבל טיפול טייקרב, אך הבנו שעליה לנסות קודם טיפול ממשפחת הטקסנים- וזה התנאי. אנחנו מאוד דואגים שזה עניין של ל"משוך" זמן , והעניין יחמיר את המצב. אנחנו מוכנים ורוצים לקבל ייעוץ מקצועי אך איננו יודעים למי לפנות קשה לי מאוד כי אני רוצה מאוד לעזור לאמא ע"מ שתקבל את הטיפול המתאים תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שד גרורתי

הוספת תגובה

• גרורות מסרטן שד

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    08/08/2008

מאחר ואיני מכירה את המקרה הערותי הן כלליות בלב , טקסול הינה תרופה מצוינת לסרטן שד גרורתי ויכולה מאד לעזור לאמך , יתכן ואפשר להמשיך את ההרצפטין יחד עם הכימותרפיה. לגבי אפשרויות אחרות או נוספות איני יכולה בפורום לתת חוות דעת. איני יודעת היכן אמך מטופלת , כמובן אפשר לפנות לרופא המטפל או בכל מרכז רפואי לפנות להתיעצות. אם תרומבוציטים נמוכים יש בעיה במתן כימו אולם יתכן ויש מצבים שניתן לטפל למרות הירידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אפרת
    25/12/2008

שלום רב! אני מתמודדת עכשיו עם בעיה דומה לגבי טייקרב. תוכל בבקשה להגיד לי אם בסוף מצאתם עם מי להתייעץ ומה הוחלט. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בטיקרב

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    25/12/2008

טיקרב אינה בסל הבריאות איני יודעת מה ידוע לכם אולם צריך לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו