גוש..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש..
    עדן
    09/08/2008

שלום כבר כמה זמן אני חשה במן גוש כזה בשד זה קשה כזה.. אני לא יודעת אם זה מהחזה או שזה באמת גוש.. וזה גם לא בולט.. אני אמורה לחשוש מזה??אני גם בת 18.. ואיך אמורים להרגיש שבאמת יש גוש סרטני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש..

הוספת תגובה

• גוש

ד''ר תניר אלוייס
    09/08/2008

שלום עדן,
    הסבירות שמדובר בגידול בגיך היא מזערית, אבל חשוב מאוד אם יש ממצא לגשת להיבדק אצל רופא. רק רופא שבודק אותך יוכל לומר אם מדובר במשהו מדאיג או שזה פשוט המבנה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לרופא..ייעוץ

עדן
    10/08/2008

הלכתי לרופא משפחה הוא אמר לי שיש לי שם משו ונתן לי הפנייה לאולטרסאונד ולכירורג שד רשום לי בהפנייה "נמוש גוש קטן פחות מ1 ס"מ בחלק עליון חיצוני של שד ימין" מה זה אומר?הוא אמר לי כנראה זה ציסטה או משו..אבל שוב..הוא רק רופא משפחה והוא לא מומחה לזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

ד''ר תניר אלוייס
    10/08/2008

אי אפשר לדעת על סמך תיאור מה המשמעות - אני בטוחה שאחרי שתבצעי אולטרסאונד ותגשי לכירורג שד יהיו לך כל התשובות, אבל לא נשמע שיש מקום לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו