מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש..עדן09/08/2008
שלום כבר כמה זמן אני חשה במן גוש כזה בשד זה קשה כזה.. אני לא יודעת אם זה מהחזה או שזה באמת גוש.. וזה גם לא בולט.. אני אמורה לחשוש מזה??אני גם בת 18.. ואיך אמורים להרגיש שבאמת יש גוש סרטני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד''ר תניר אלוייס09/08/2008שלום עדן,
הסבירות שמדובר בגידול בגיך היא מזערית, אבל חשוב מאוד אם יש ממצא לגשת להיבדק אצל רופא. רק רופא שבודק אותך יוכל לומר אם מדובר במשהו מדאיג או שזה פשוט המבנה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לרופא..ייעוץ
עדן10/08/2008הלכתי לרופא משפחה הוא אמר לי שיש לי שם משו ונתן לי הפנייה לאולטרסאונד ולכירורג שד רשום לי בהפנייה "נמוש גוש קטן פחות מ1 ס"מ בחלק עליון חיצוני של שד ימין" מה זה אומר?הוא אמר לי כנראה זה ציסטה או משו..אבל שוב..הוא רק רופא משפחה והוא לא מומחה לזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
ד''ר תניר אלוייס10/08/2008אי אפשר לדעת על סמך תיאור מה המשמעות - אני בטוחה שאחרי שתבצעי אולטרסאונד ותגשי לכירורג שד יהיו לך כל התשובות, אבל לא נשמע שיש מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)