מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הורמונלייעל16/08/2008
שלום! אני מקבלת כמעט שנתיים טיפול הורמונלי שכולל טמוקסי ולוקרין.... די התייאשתי מתופעות הלוואי (בעיקר גלי חום...) אני רוצה להפסיק את הטיפולים.. אני לא יודעת מה לעשות.. והבנתי שאם מפסיקים עם זריקות הלוקרין ונשארים רק עם הטמוקסי יש סבירות לגידולים ברירית הרחם .. אז אני שואלת את עצמי בשביל מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הורמונלי
פרופסור ביאטריס עוזיאלי16/08/2008לא מכירה את המקרה כך שלא ניתן לי לחוות דעה האם יש מקום להפסיק טיפול ובכלל האם יש להפסיק אחד מהם. לא מבינה איך הבנת את הקשר בין הלויקרין למניעה של גידולים ברירית הרחם ואת הסיכון לכך מטמוקסיפן. ללויקרין אין קשר לנושא זה. הסכנה לגידול ברירית הרחם נמוך מאד, ואם בכלל לאחר תקופה ארוכה של לקיחת טמוקסיפן. ההסבר שקיבלת כאן קצר וכללי אני ממליצה לשוחח עם הרופא המכיר את המקרה על מנת לקבל הסבר יותר מתאים למקרה. התפקיד של הטיפול ההורמונלי הינו מניעת הופעת גרורות ממקור המחלה הראשונית בשד, יש לכך חשיבות מאד גדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

