חרדה לחיי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה לחיי.
    חנה
    22/08/2008

שלום רב. אני חסרת אונים. לפני כ- 10 שנים עשיתי הגדלת חזה בשתלי סיליקון. לאחר מספר הריונות החלטתי לבצע מרצוני בדיקת ממוגרפיה ואולטראסאונד. בבדיקות אותר גוש סולידי- שפיר (וכן גם בביופסיה) וכן, וששתל הסיליקון דולף. כמובן שהרופא הפלסטיקאי שלי לא האמין שהשתל דולף ולהפתעתו אכן גילה ששתי השתלים דולפים וקרועים. היום אני לאחר הוצאתם והכנסת סיליקון חדש. אבל- מה קורה כאשר שתלי סיליקון היו בגוף זמן רב שהם דולפים, קרועים . האם החומר גורם לבניית רקמות לא בריאות בשד? האם החומר רעיל? כאשר מוציאים את השתל הקרוע, איך ניתן להבטיח שעדיין לא נשאר עוד קצת ? מה עלי לעשות מהיום? אני אמא לילדים שרוצה לחיות ... אני חרדה לחיי ולחיי ילדי. אנא, עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה לחיי.

הוספת תגובה

• לאחר הגדלת חזה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    23/08/2008

מה החרדה? את בריאה ללא כל מחלה. אין סכנה ידועה בדלף המקומי של הסיליקון. היו דיווחים על מחלות לא ממאירות , הנגרמות מדלף לגוף. אם את כל כך חוששת למה חזרת והכנסת שתלי סיליקון? השאלות אותם את שואלת יש לשאול את הפלסטיקאי הן לא מתחום האונקולוגיה. ועל רובם יש לענות לפני שמחליטים על עשית ניתוח ולדון עם הרופא המבצע או לחפש חומר על כך. ובעיקר אני לא רואה שום סיבה לחשוב על מות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו