מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה לחיי.חנה22/08/2008
שלום רב. אני חסרת אונים. לפני כ- 10 שנים עשיתי הגדלת חזה בשתלי סיליקון. לאחר מספר הריונות החלטתי לבצע מרצוני בדיקת ממוגרפיה ואולטראסאונד. בבדיקות אותר גוש סולידי- שפיר (וכן גם בביופסיה) וכן, וששתל הסיליקון דולף. כמובן שהרופא הפלסטיקאי שלי לא האמין שהשתל דולף ולהפתעתו אכן גילה ששתי השתלים דולפים וקרועים. היום אני לאחר הוצאתם והכנסת סיליקון חדש. אבל- מה קורה כאשר שתלי סיליקון היו בגוף זמן רב שהם דולפים, קרועים . האם החומר גורם לבניית רקמות לא בריאות בשד? האם החומר רעיל? כאשר מוציאים את השתל הקרוע, איך ניתן להבטיח שעדיין לא נשאר עוד קצת ? מה עלי לעשות מהיום? אני אמא לילדים שרוצה לחיות ... אני חרדה לחיי ולחיי ילדי. אנא, עזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי23/08/2008מה החרדה? את בריאה ללא כל מחלה. אין סכנה ידועה בדלף המקומי של הסיליקון. היו דיווחים על מחלות לא ממאירות , הנגרמות מדלף לגוף. אם את כל כך חוששת למה חזרת והכנסת שתלי סיליקון? השאלות אותם את שואלת יש לשאול את הפלסטיקאי הן לא מתחום האונקולוגיה. ועל רובם יש לענות לפני שמחליטים על עשית ניתוח ולדון עם הרופא המבצע או לחפש חומר על כך. ובעיקר אני לא רואה שום סיבה לחשוב על מות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)