שילוב מדאיג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב מדאיג
    חסוי
    01/09/2008

שלום רב, לאחר 3 חודשים של נבלבין + הרצפטין, יש כנראה החמרה במצב. המרקרים עלו וכעת ממתינה לCT בשבוע הבא. הטיפול הנוכחי נפסק ואני עוברת בקרוב לשילוב של טייקרב וקסלודה (בכדורים) במסגרת מחקר. אשמח לקבל מידע על השילוב הנ"ל - הוא מעט מדאיג אותי. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב מדאיג

הוספת תגובה

• טייקרב

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    18/09/2008

את כמובן תקבלי חומר על תופעות הלואי. הטיפול מראה אפקטיביות טובה בחולות. יש כמובן תופעות לואי של פגיעה בעור הידים והרגלים, ירידה בסםירות תיתכן וכן שלשול , כל התופעות ניתנות לטיפול ושינויי מינון עוזרים. הסבר יותר מפורט תקבלי מהרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי טייקרב

אפרת
    25/12/2008

שלום רב אני מבינה שקיבלת את הטיפול בטייקרב+קסילודה. אני כעת לא יכולה לקבל את הטיפול כיוון שהניסוי נסגר ואני לא יודעת אם כדאי לקנות את התרופה באופן פרטי. אפשר בבקשה לקבל את הפרטים של הרופאים שעקבו אחר טיפולך במסגרת הניסוי כדי שאוכל להתייעץ איתם. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו