גוש בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשד
    עמון
    13/09/2008

שלום, אני בן 16 זכר ואני מרגיש גוש בשני השדיים הבעייה היא , שזה התחיל לי מגיל 14 בערך ואז זה נעלם אבל חלקי כזה, ועכשיו זה שוב חזר.. האם זאת סיבה לדאגה? מה האחוז שזה סרטן? ואם כן איך מטפלים בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד

הוספת תגובה

• גושים

ד''ר תניר אלוייס
    17/09/2008

גושים בשדיים בגיל ההתבגרות אצל בנים זו תופעה שכיחה מאוד, וכמעט תמיד חולפת מעצמה.
    אין מקום לדאגה ואין צורך בטיפול מיוחד.
    מומלץ רק לפנות לרופא המשפחה להיבדק באופן חד פעמי, על מנת שיאשר את הממצאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לגוש בשדיין אצל נערים בהתבגרות

עמון
    20/09/2008

תודה הרגעת אותי מאוד פשוט זה התחיל לי מלפני שנתיים וזה עדיין לא נעלם באופן ממשי ובזמן האחרון זה ממש מציק.. אם זה נפוץ אז עוד יותר טוב אבל מתי בערך זה אמור להעלם כבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התבגרות

ד''ר תניר אלוייס
    22/09/2008

זה כמעט תמיד נעלם עד גיל 18-20, אני יודעת שזה נשמע כמו הרבה זמן, אבל זה עובר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו