מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש שפירמעיין07/10/2008
שלום לפני כשנה אבחנתי בגוש בשד ימין שהתגלה כגוש שפיר בגודל 5 מ"מ שהכירוג לא ייחס לו חשיבות ואמר להתעלם ממנו. אך בבדיקה אצל כירוג שד נימצא גוש בשד השמאלי הגוש בגודל 4 ס"מ במרכז השד, גוש אלסטי עם גבולות סדירים, באולטרסאונד הוא אובחן גם כמובן, הגוש שפיר , כך קבע הכירוג מבחינה קלינית וסונוגרפיה, אך לאור גודלו יש צורך בכריתת הגוש. מאחר ואני בצבא רציתי לדעת אם מומלץ להתייעץ עם רופא פרטי או שכל רופא יאמר לי את אותה אבחנה בגלל הגודל של הגוש. ובנוסף רציתי לדעת על הניתוח עצמו? מה הסיכונים? ומה בדיוק עושים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיר
ד''ר תניר אלוייס07/10/2008אבחנה של גוש שפיר נקבעת על סמך ביופסיה (הוצאת פיסת רקמה לבדיקת מעבדה).
אי אפשר להתייחס לסוג ניתוח וכו' רק על סמך תיאור מילולי. לחוות דעת מסודרת פני לבדיקה אצל רופא מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מעיין07/10/2008ביקשתי מהכירוג שד שיפנה אותי לבדיקה שתקבע אם הגוש מסוכן אבל הוא אמר שאין צורך ומספיק לו האולטרסאונד לקבוע את זה. הוא הסביר לי שהגוש לא מסוכן כרגע אבל בגלל שהוא בגודל 4 ס"מ הוא יכול בעתיד להפוך למסוכן ועדיף לא לקחת סיכון והוא ממליץ על כריתת הגוש בניתוח. במסגרת הצבא הכל איטי ואני לא רוצה לסחוב את זה הרבה זמן. השאלה שלי אם רצוי להתייעץ בעוד רופא או שהחוות דעת ומקובלת? ואם כן באיזה רופא? (כירוג שד אחר? )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת
ד''ר תניר אלוייס10/10/2008לחוות דעת שניה פני לכירורג שד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)