בדיקה קלינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה קלינית
    אורית
    03/11/2008

שלום בבדיקה ידנית אצל רופא כירוגי היתגלה לי גוש חיצוני בחזה צד שמאל אני בגיל 35 אימי ניפטרה מסרטן השד בגיל 50) הרופא היפנה אותי לממוגרפיה ולאולטרסאונד בבדיקות הללו הכל תקין ולא ראו כלום לעומת הבדיקה הידנית הרופא אמר אולי אחרי הווסת זה יעלם אבל הגוש עדיין קיים גם אחרי הווסת ברצוני לדעת מה אני יכולה לבצע כדי לדעת בודאוות כי אין לי כלום ,האם ביופציה יכולה לעזור רק במישוש ידני ולא תוך כדי היסתכלות האולטרסאונד? יש לציין כי אני כרגע בחו"ל לתקופה של שנה מודה מראש על התגובה אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה קלינית

הוספת תגובה

• גוש

ד''ר תניר אלוייס
    03/11/2008

שלום אורית,
    אבחנה וודאית נעשית רק בביופסיה, שיכולה להתבצע בהרדמה מקומית בעזרת מחט - זה לא מחייב ניתוח. אם זה גוש שניתן למשש - אפשר לבצע ביופסיה בהנחיית המישוש, אין צורך באולטרסאונד (מה גם שהגוש לא זוהה באולטרסאונד אז אין וטעם).
    החלטה לגבי הצורך בביופסיה יכול לקבל רק רופא שבודק אותך, ואי אפשר לתת המלצה דרך האינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו