שאלה- אבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה- אבחון
    נטשה
    22/11/2008

שלום, לאחרונה חשתי בשינויים בשד (צבע הפיטמה, מעין דגדוג בשד, גודש), מלווים בכאב בשד ובבית השחי וביצירת אזורים בהם לא גדל שיער בבית השחי. כמו כן (איני יודעת אם זה קשור) איני מצליחה לרדת במשקל. עם זאת, אני לא ממששת גוש, ובדיקת US היתה תקינה. רציתי לדעת האם אין דרך לאתר סרטן עוד בטרם חשים בגוש, כי השינויים האלה מדאיגים אותי, אולם בהעדר ממצאים במישוש הרופא שלי מסרב להתייחס לכך בתור בעיה אפשרית. האם באמת צריך לחכות עד שיופיע גוש כדי לאבחן שיש בעיה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה- אבחון

הוספת תגובה

• לא צריך להמתין לגוש

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    23/11/2008

איני יודעת בת כמה את ולכן קשה לי להמליץ. באופן עקרוני מעל גיל 40 אם יש בעיה וחשש רצוי לעשות ממוגרפיה למרות שהתאור שלך אינו מכוון ממש לסרטן. אני מבינה שהאולטרסאונד תקיןצאם כך הרופא כן התיחס לחשש שלך והפנה לבדיקה. אם את מאד צעירה ויש שינויים הניתנים לראיה בשד יתכן ויש מקום למרי אולם רצוי להבדק על ידי כירורג תחילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבדקתי ע"י כירורג

נטשה
    24/11/2008

תודה על תשובתך. נבדקתי ע"י כירורג , והוא ציין כי הבדיקה תקינה, אך עם זאת הפנה גם הוא לUS (הייתי אצלו לפני ביצוע US). אני בת 31.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך עשי את הבדיקה.

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    24/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאמור בצעתי כבר את הבדיקה

נטשה
    25/11/2008

אך השינויים הנראים בצבע הפיטמה ובמידת הגודש בשד, יחד עם הכאב, עדיין מטרידים אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטריד

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    25/11/2008

הפורום לא יפתור לך את הבעיה יתכן ואת זקוקה לבדיקה נוספת אולי אנדוקרינולוג יבדוק בעיה הורמונלית שבעקבותיה את לא יורדת במשקל וגורמת גם לשינוי בצבע הפיטמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו