צינוריות חלב מורחבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינוריות חלב מורחבות
    אורנה
    03/12/2008

שלום לאחר בדיקת מממוגרפיה התוצאה הייתה שיש לי צינוריות חלב מורחבות הייתי שמחה לדעת מה זה אומר? והאם יש לזה טיפול? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינוריות חלב מורחבות

הוספת תגובה

• צינוריות מורחבות

ד''ר תניר אלוייס
    04/12/2008

שלום אורנה,
    צינורות מורחבים בד"כ נראים בבדיקת אולטרסאונד, ולא בממוגרפיה.
    בכל אופן - זו תופעה שכיחה בעיקר אצל נשים מניקות או שהניקו, ואין צורך לטפל בתנאי שבדיקה גופנית תקינה ואין הפרשה מהפטמה או ממצ אחר בבדיקות הדמיה שמצריך בירור...
    בקיצור: פני לרופא להיבדק עם התוצאות לקבלת ייעוץ פרטני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - דחוף

אורנה
    05/12/2008

ד"ר שלום עברתי בדיקת ממוגרפיה שגרתית בעקבות זיהוי מחלת הסרטן אצלי לפני 10 שנים אני בת 60 ובריאה אני חוששת מכל שינוי שמתגלה בבדיקות ואשמח אם תוכלי להגיד לי שאין קשר כל שהוא בשינוי זה למחלת הסרטן נשלחתי אחרי הממוגרפיה לאולטרסאונד בעקבות צינורות חלב מורחבים האם זו דלקת? או משהו כירורגי ?ומה זו התופעה הזו והאם מצריכה טיפול? אני ממש חוששת נא עזרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו