לגבי Tykerb) Lapatinib)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי Tykerb) Lapatinib)
    אפרת
    25/12/2008

שלום רב, אני חולת סרטן שד מזה כ 10 שנים, מטופלת ברמב"ם, עברתי פרוטוקולי טיפול כמותרפי רבים. בביקור האחרון הרופאה ספרה לי כי האופציה הטיפולית הבאה תהיה שילוב של קסילודה ו tykerb במסגרת הניסוי הקליני באיכילוב. כעת כשהגיע הזמן להתחיל טיפול הסתבר שכבר אין אפשרות לקבל tykerb כיוון שהניסוי נסגר ואני צריכה לקבל קסילודה בלבד. הייתי רוצה להתייעץ לגבי tykerb והאם כדאי לקנות את התרופה באופן פרטי. אשמח מאוד להמלצות. אולי תוכלו גם לכוון אותי למי שמבין בתרופה הנ"ל לצורך יעוץ תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי Tykerb) Lapatinib)

הוספת תגובה

• טייקרב

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    25/12/2008

טיקרב לחולות אשר קיבלו בעבר הרצפטין עם כימותרפיה וכעת הפסיקו להגיב יכולה להיות תרופה טובה מאד עם סיכויי תגובה טובים יחד עם כימותרפיה. כמובן שגם כימותרפיה בלבד יכולה לעשות את העבודה , הספרות מראה כי תוספת טייקרב מוסיפה לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אפרת
    25/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו