ויטמין D

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין D
    דלתא
    03/01/2009

אודה על דעת מנהלי הפורום על ויטמין D ומניעה של סרטן השד. אני עובדת הייטק. אין לי הרבה חופשות ואיני יוצאת בשעות היוום לשמש. האם כדאי לקחת וכמה לקחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין D

הוספת תגובה

• ויטמין D

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    03/01/2009

אין כרגע המלצות לגבי כמות ויטמין שצריך לקחת. אני ממליצה לגשת לאנדוקרינולוג אשר יבדוק את מצב הויטמין האם תקין אצלך ואפשר להתיעץ לגבי הכמות אכן ישנו מאמר אחד המראה שמתן ויטמין D מפחית הופעת סרטן שד. כמובן שצריך להמשיך ולבדוק את הנושא. היו בעבר מאמרים על ויטמינים אחרים ובהמשך התברר כי חלקם מזיקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמרים

דלתא
    03/01/2009

בקישור שהבאתי יש ציטוטים ותוצאות של כמה מחקרים. לא מאמר אחד. גם חיפוש באינטרנט של המילים breast cancer vitamin D מביא הרבה תוצאות וגם קישורים למאמרים רפואיים שונים. אני לוקחת את הנושא מאד ברצינות כי אמי נפטרה מסרטן השד ואני עושה את כל שצריך (בדיקות עצמיות וביקור סדיר אצל רופא) כדי להימנע. אני אכן אבקש מהרופא שירשום לי בדיקה של ויטמין D.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו