סרטן השד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן השד
    ליאת
    13/01/2009

שלום . אני בת 34 לאחות של אמא שלי היה סרטן השד. האם אני בקבוצת סיכון? מספיק בדיקת כירורג או שצריכה אולטרסאונד? האם בדיקת האולטרטסנד טובה ומספקת או שעדיף ממוגרפיה? היום יש לי תור לכירורג אך אני ביום החמישי למחזור. יש טעם ללכת ? אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על כל השאלות. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן השד

הוספת תגובה

• בדיקה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    13/01/2009

אם האחות של אמך עשתה בדיקה גנטית והיא נשאית יש מקום לבדיקה גם של אמך ובהתאם שלך. סה"כ אם רק הדןדה את לא בקב סיכון יותר מכל אשה אחרת. לגבי אולטרסאונד וממוגרפיה צריך קודם בדיקת כירורג והוא יחליט. בדרך כלל בגילך לא מפנים לממוגרפיה אלא אם יש סיפור משפחתי משמעותי או ממצא חשוד. היום החמישי למחזור יתכן והשד כבר במצב שניתן לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן השד

ליאת
    13/01/2009

תודה רבה רבה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו