מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש בשדיים.. דחוףף!!לולה בת 1704/02/2009
היי אני בת 17 וכשלושה חודשים אני מרגישה גושים בשד ימין וזה מלווה בכאבים.. בתקופת המחזור זה כואב אפילו יותר! שד ימין נהיה גדול יותר משד שמאל והכאבים לא נפסקים.. השדיים תמיד היו באותו גודל בדיוק עד עכשיו.. הלכתי לרופא והיא אמר שאני צריכה לעשות רנטגן ויכול להיות שזה צ'יסטה.. בבקשה תענו לי- אני פוחדת שלא יוכלו לטפל בי!! אני לא יודעת אם הבעיה כ"כ חמורה (אני ילדה בריאה בסה"כ) ואני פוחדת שהבעיה כ"כ לא חמורה עד כדי שישלחו אותי הביתה. הכאבים בלתי נסבלים.. ואם זה צ'יסטה, מה הטיפול? תודה רבה לכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשד
פרופסור ביאטריס עוזיאלי05/02/2009ההפך הוא הנכון, סביר להניח כי אין לך שום דבר ולכן ישלחו אותך הביתה ולא כי יש לך משהו כל כך קשה לטיפול. קרוב לודאי שהכאב והציסטות הן על רקע הורמונלי , את בעצמך מצינת שעיקר השינוי הינו בזמן המחזור. אני ממליצה לפנות לבדיקה לכירורג לפני שאת עושה צילומים. את בחורה מאד צעירה ובגיל הזה סיכוי למחלה רצינית בשד מאד מאד קטן. יתכן וירצה לבצע אולטרסאונד שד וזה הכל.
תמשיכי להיות בריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה
ד''ר תניר אלוייס05/02/2009שלום לולה,
יכול להיות שמדובר בציסטה - שזו סתם הצטברות של נוזל שאין לה שום משמעות, ואפשר בניקור פשוט לשאוב אותה אם היא מציקה,
יכול להיות גם שמדובר סתם בשינויים הורמונליים ,
לכאבים בשדיים עוזר הרבה פעמים להפסיק קופאין על כל צורותיו: קפה, נס קפה, תה, קולה קקאו שוקולד.
בכל מקרה - יש להיבדק אצל רופא כדי לקבל המלצה לטיפול במקרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשתי התגובות
כואבת05/02/2009הלכתי לרופא והוא הציע לי ללכת לאולטרסאונד.. אני יודעת שלא יכול להיות לי משהו מאוד מסובך חלילה.. ההפך- אני פוחדת שזו באמת סתם בעיה הורמונלית והם יצטרכו לשלוח אותי הביתה.. אני לא יכולה לסבול את הכאב זה לא רק בזמן המחזור הרופא אמר שהנפיחות של השד משמעותית יחסית אני לא יכולה לחיות יותר עם השד נפוח ככה !! אני רוצה את השד שלי סימטרי כמו שהיה!!!!! ): אני אוכל לעשות את השאיבה הזו? זה יוריד מהנפח? תודה רבה על התגובות, כיף שיש למי לפנות!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות
ד''ר תניר אלוייס05/02/2009אם יש ציסטות אפשר לשאוב והנפיחות תרד,
אם זה שינויים הורמונלים - הפסקת קופאין הרבה פעמים עוזרת
או הפסקת גלולות אם את נוטלת - שאלי את הרופא מה האפזרויות שמתאימות לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תניר,
כואבת06/02/2009אני מקווה מאוד שאני אוכל לשאוב..! אם זה קשור להורמונים, זה גם יפסיק מתישהו? כן, האמת שאני שותה הרבה מאוד קפה וגם מעשנת.. אני אנסה להפחית בכמויות.. אני לא לוקחת גלולות.. תודה רבה על העזרה!!!! שבת שלום!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)