מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן בפעם השניהאביבית05/02/2009
אני בת 30 , לפני כשלוש שנים התגלה אצלי סרטן שד ועברתי ניתוח בבלינסון להסרת הגידול , אחריו קיבלתי כימותרפיה חזקה והקרנות . מאז הבדיקות היו תקינות . לפני כחודש התגלתה בלוטת לימפה מוגדלת בבית השחי וסדרת בדיקות שעברתי כולל ביופסיה קבעה שהסרטן מאותו סוג שהיה לי חזר ונדרש טיפול . הומלץ על ביצוע הקרנות ואולי ניתוח ללא כימותרפיה. מה המשמעות שעכשיו יש לי סרטן בלימפה - זה מתפשט יותר מהר ? האם חזרת הגידול אלו גרורות , מה בכלל ההגדרה למילה גרורות ? האם יש סיכוי להחלים מזה ? יש סטטיסטיקה בנושא ? למה לא עושים לי כימותרפיה שוב ? האם טיפול אלטרנטיבי יכול לעזור ? האם יש מספיק ידע בארץ בנושא או שיש מקומות בחו"ל המתמחים בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות
פרופסור ביאטריס עוזיאלי05/02/2009לפי מבול השאלות את זקוקה לשיחה מעמיקה עם רופא בשר ודם אשר יסביר לך את כל הענין בהתאם לממצאים. אני לא יודעת אם יש ממצאים רק בבלוטות , האם עברת בדיקות כלליות והאם כל שאר הגוף נמצא תקין? האם בלוטות לא הוצאו לפניי 3 שנים או שעברת בדיקת בלוטת זקיף בלבד? מה אופי הגידול האם רגיש להורמונים? האם קיבלת טמוקסיפ? כמו שאת מבינה התשובות לא פשוטות צריך לענות לך באופן אישי האתר מיועד לתשובות כלליות. אם הממצא רק בבלוטות הוצאתן הינה חשובה , יתכן ויש מקום לתוספת הקרנה לגבי כימו או הורמונלי תלוי באופי הגידול שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטות מוגדלות- הבהרה לשאלה שלי
אביבית06/02/2009דר ביאטריס שלום בזמנו נותחתי בשד להסרת הגידול והוציאו לי זקיף ונמצא נקי . היום לאחר 3 שנים יש לי בבלוטה בבית השחי באותו צד את אותו סוג הסרטן שהיה אז בשד. כל שאר הגוף נמצא נקי . שמעתי שכאשר יש גרורות הרי שאין לזה פתרון רפואי - האם הופעת סרטן בפעם השניה מאותו סוג נקרא גרורות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)