מה ההבדל ביעילות בין פאמרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל ביעילות בין פאמרה
    גלית
    08/02/2009

לארימידקס? והאם מתן זומרה כל 6 חודשים מצריך מתן ויטמין D?ועוד? קראתי שיש סכנה לנמק באזור החניכיים ויש לפיכך לדאוג לטיפולי חניכיים ו שיניים מקדימים להתחלת הטיפולוחל איסור על טיפול חודרני בפה. האם גם במינון הדו שנתי יש להזהר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעילות

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    08/02/2009

לא ידוע על הבדל בין פמרה לארימדקס , יש כעת מחקר הבודק אם יש בכלל הבדל.. עד עתה תופעות הלואי היו במקרים אשר טופלו כל חודש טיפול דו שנתי יחסית חדש משך הזמן שהתרופה בגוף ארוך ולא ברור האם יהיו תופעות לואי או לא. רצוי מאד להתיעץ לבי טיפול זה הנראה מבטיח אך עדיין לא רשום ולא אושר באף מדינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה להתיחסותך המידית. האם אני יכול

גלית
    08/02/2009

יכולה להבין שהוצע לי טיפול , בזומרה ,שעדין אין לו אישור? האם אינו מאושר בארץ? או שהכוונה שאין הוכחה ליעילותו? הוסבר לי כי יש ממצאים ממחקר די מקיף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זומרה מניעתי

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    10/02/2009

אכן יש מחקר אשר הראה תוצאות טובות לזומרה יש אישור למתן בחולי סרטן עם גרורות בעצמות וכן במקרים אחרים של אוסטאופורוזיס ויתר סידן, אולם התרופה עדיין לא רשומה לשלב אותו את מציגה , לא נרשמה (ולא אמרתי אין אישור רק אין רישום, יש שוני) עדיין לשלב במניעתי , מותר להציע אם הרופא חושב ומתרשם מהמחקרים כי שוה לך לקבל את התרופה, את רק צריכה להבין היכן זה עומ ד. בודאי גם אמרו לך שאת צריכה לרכוש את התרופה מאחר ולא בסל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תוכלי לאמר לי

רחל
    29/03/2009

באיזה כתב עת רפואי התפרסם המחקר על הזומרה, ולמה הכוונה יש אישור לתרופה, אך אין עוד רישום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו