שואלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת
    לחוצה
    03/03/2009

שלום! בת 30 הריון 3 שבוע 18 לפני כמה שבועות גיליתי גוש קטן בבית השחי כחצי סמ על סמ מקסי'. יש לציין כי החזה שלי מאוד כואב היות ואני עדיין מניקה את בני הקטן. וכי לאחר לידתו של בני הופיעה לי בליטה פי 2 מגודלה כעת באותו מקום, שרופא אבחן זאת כצינורית סתומה.והגוש אכן ירד כעבור מס' שבועות. התורים מאוד רחוקים,לכן ברשותך 3 שאלות 1- רציתי לדעת אם תופעות כאלו מוכרות? 2-ואם כן ממה הן נובעות 3-אגב , בדיקות דם לפני חודש ולפני שבוע וחצי תקינות(הכל בטווח) באם הייתה בעיה הייתי אמרוה לראות חריגה של למפוציטים או לא בהכרח? ב"ה אין הסטוריה משפחתית. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שואלת

הוספת תגובה

• בלוטה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    03/03/2009

בהחלט יתכן והגורם הינו ההנקה אולם צריך לבדוק את המצב על ידי רופא כירורג ואם יש צורך צריך לעשות אולטרסאונד. כאב בדרך כלל מכוון למשהו זיהומי או צינורית חלב חסומה. בדיקות דם לא יכולות לכוון במקרה זה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו