בת 33 לאחר טיפול חמישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 33 לאחר טיפול חמישי
    ליאת
    07/03/2009

אני בת 33, סיימתי ארבעה טיפולים באדריאמיצין ולפני מספר ימים התחלתי טיפול בטקסול, הגידול שהיה לי כמעט ונעלם, רציתי לדעת האם יש בדיקה שיכולה להראות באמת מה מצב הגידול ועוד כמה טיפולים צריך לעשות, הבנתי שיש בדיקה יקרה שאומרת את זה אבל אף אחד לא מספר עליה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 33 לאחר טיפול חמישי

הוספת תגובה

• טיפול טרום ניתוחי

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    07/03/2009

למה תמיד חושדים? אם את חושבת שיש בדיקה שיש לשלם עליה תשאלי את הרופא אף אחד לא מתנגד לשלוח לבדיקות או לתת תרופות שאינן בסל ! במקרים אלה רק צריך להבין שיש לשלם, זה רק לנושא החשדנות, לגבי הגידול שלך אני מבינה שאת מקבלת טיפול לפני ניתוח , בדרך כלל היום מקובל לסיים את הטיפול הכימותרפי כפי שהיה ניתן אילו הית עוברת טיפול לאחר ניתוח. במקרים שעןברים ניתוח מקבלים כימותרפיה מבלי שיהיה גידול אותו ניתן למדוד. במקרה שלך ניתן כנראה למדוד את הגידול בשד, ניתן לעשות אולי אולטרסאונד , אם נעשה קודם לכן וזה יכול לכוון כמה הגידול קטן אולם אין שום בדיקה פרט לניתוח ולבדיקה הפתולוגית לאחר מכן שיכולה לאמר דבר על תאים מיקרוסקופיים, אם לא יסיימו את התוכנית הטיפולית לפני הניתוח יסיימו אותה לאחר מכן. ולא אין בדיקות יקרות אשר יכולות לכוון אותנו לכמה טיפולים יש לתת . לא כל מה ששומעים אכן נכון בכל מקרה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו