ציסטה בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בשד
    מיכל בנאי
    03/04/2009

שלום רב,
    אני בת 34 אם לשתי בנות ובהריון בחודש חמישי. לפני 3 שנים עשיתי אולטרסאונד וממוגרפיה לאחר מישוש גוש והמלצת רופא. בבדיקה נרשם ממצא שפיר. לפני חודשיים חזרתי על בדיקת האולטרסאונד כי שוב הציק לי הגוש ובבדיקה צויין כי הוא שפיר (גודל 1 ס"מ) אך צויין ע"י הטכנאית כי גדל בהשוואה לבדיקה קודמת. עם תשובת המכון לא נגשתי לרופא לחוות דעת. עם מי עליי להתייעץ בנוגע לממצאים? והאם ניתן לבצע ביופסיה באופן פרטי כדי להסיר חשש? את הגוש אני מרגישה כבר כמה שנים ואני לא כ"כ רגועה במיוחד שלאחרונה פגשתי משהי שפעמיים קיבלה תשובה תקינה בממוגרפיה ולאחר התייעצות פרטית עשתה ביופסיה ונמצא ממצא סרטני.
    בתודה מראש וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה בשד

הוספת תגובה

• ממצא בשד בהריון

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    03/04/2009

אם את בהריון יתכן והממצא השפיר גדל מעט אם מדובר על ציסטה או ממצא פונקציונלי. גשי עם הממצאים לכירורג והוא יחליט לאחר שיראה את תשובת האולטרסאונד ולאחר שיבדוק אותך. לא הפרטי משנה אלא איך הממצא נמוש או מה מידת החשד של הרופא אשר יראה את התוצאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו