הריון וטיפולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וטיפולים
    audy
    06/04/2009

שלום בנות,
    אני כבר שנה וחצי מטופלת בהרצפטין. אז היה כל שבוע בשילוב עם נבלבין, ולפני שישה חודשים עברנו להרצפטין פעם ב 20 יום. אני מקבלת גם ארדיה כל 4 שבועות.
    כשאני שואלת את הרופאה עוד כמה טיפולים יש לי? היא עונה כל עוד שהלב מחזיק מעמד. אז כנראה שאם הלב בסדר אז זה לא בקרוב.
    שאלתי היא האם יש אפשרות להכנס להריון עם הטיפולים בארדיה והרצפטין?
    עברתי הפסקת הריון בגילוי המחלה לפני שנה ,ויש בתוכי את הקונפליקט הזה של לרצות עוד ילד למרות שיש לי כבר שלושה ולפעמים אני אומרת לעצמי יש לה כבר 3 בריאים תתמקדי רק בך עכשיו.
    אז רציתי רק לדעת כי אני לא כל כך מעיזה לשאול את הרופאה שלי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וטיפולים

הוספת תגובה

• הריון

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    07/04/2009

את כמובן חייבת לשאול את הרופאה שלך , אני לא יודעת מה היקף המחלה וכיצד את מגיבה לטיפול. לפי הטיפול ואמירת הרופאה כנראה שיש לך גרורות את לא כותבת , אם יש גרורות לא ממליצים על כניסה להריון בשום שלב. ובודאי שלא עם טיפולים היכולים לפגוע בעובר . אני ממליצה מאד לשוחח עם הרופאה המטפלת יש לי רושם שלא לגמרי ברור היקף המחלה והתוכניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו