שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טל
    21/04/2009

כשאני נוגעת בשדיים שלי אני מרגישה גוש עגול בגודל מטבע של שקל בערך בשני השדיים מעל הפיטמה מצד ימין. זה נורמאלי או מצריך בדיקה? אני בת 18, יש לי בכלל סיבה לדאוג? זאת מחלה שיכולה להופיע בגיל צעיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ממצא דו צדדי בגיל מאד צעיר

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    21/04/2009

כנראה שאין לך מה לדאוג, את מאד צעירה, הממצא שאת מתארת הינו ב2 בשדים וכנראה לא חדש. ליתר בטחון היתי ממליצה שרופא כירורג יבדוק , אכן בגיל זה המחלה מאד מאד נדירה אולם ברפואה הכל יתכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

טל
    21/04/2009

תודה על התשובה המהירה, זה ממש הלחיץ אותי. רציתי לדעת אם גוש בשד שהוא סימן לסרטן הוא כמו גולה כזו מתחת לעור שאפשר לזהות רק במישוש או בליטה עגולה הנראית לעין? מה שאני רגשתי הוא כמו התיאור הראשון, מה זה יכול להיות? אם זה לא גידול ממאיר זה מחייב טיפול גם או שזה יכול לעבור לבד? אשמח לתשובה מהירה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצא בשד

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    22/04/2009

לרב הנשים הצעירות יש ממצאים בשד שאינם גידוליים דוקא אותם ממצאים עגולים חלקים ואלה חלקם הגדול משתנה עם המחזור . רצוי להבדק ואז תקבלי תשובות יותר מכונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו