מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטל21/04/2009
כשאני נוגעת בשדיים שלי אני מרגישה גוש עגול בגודל מטבע של שקל בערך בשני השדיים מעל הפיטמה מצד ימין. זה נורמאלי או מצריך בדיקה? אני בת 18, יש לי בכלל סיבה לדאוג? זאת מחלה שיכולה להופיע בגיל צעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא דו צדדי בגיל מאד צעיר
פרופסור ביאטריס עוזיאלי21/04/2009כנראה שאין לך מה לדאוג, את מאד צעירה, הממצא שאת מתארת הינו ב2 בשדים וכנראה לא חדש. ליתר בטחון היתי ממליצה שרופא כירורג יבדוק , אכן בגיל זה המחלה מאד מאד נדירה אולם ברפואה הכל יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
טל21/04/2009תודה על התשובה המהירה, זה ממש הלחיץ אותי. רציתי לדעת אם גוש בשד שהוא סימן לסרטן הוא כמו גולה כזו מתחת לעור שאפשר לזהות רק במישוש או בליטה עגולה הנראית לעין? מה שאני רגשתי הוא כמו התיאור הראשון, מה זה יכול להיות? אם זה לא גידול ממאיר זה מחייב טיפול גם או שזה יכול לעבור לבד? אשמח לתשובה מהירה תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצא בשד
פרופסור ביאטריס עוזיאלי22/04/2009לרב הנשים הצעירות יש ממצאים בשד שאינם גידוליים דוקא אותם ממצאים עגולים חלקים ואלה חלקם הגדול משתנה עם המחזור . רצוי להבדק ואז תקבלי תשובות יותר מכונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)