טיפול בטמוקסיפן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • טיפול בטמוקסיפן
    ציפי
    21/04/2009

    שלום
    לפני כ-8 שבועות נמצא אצלי HG DCIS בשד השמאלי, נותחתי ונמצא HG DCIS בקוטר 1.8 ס"מ רצפטוריים חיוביים. 3 בלוטות היו ללא גרורות .
    אני בת 45.5 והיה גם לאמי סרטן השד. לפני הניתוח סבלתי מכאב בשד השמאלי וכיום לאחר הניתוח נשאר אותו כאב, אמרה לי הכירוגית שלי גם לפני הניתוח שלדעתה אין קשר בין הגידול לכאב וגם לאחר הניתוח שאין קשר כי הניתוח והצלקות נראות טוב ואני צריכה ללכת למרפאת כאב.
    מעבר היא המליצה לי ללכת לבדיקה גנטית לטיפול בטמוקספן וכן לטיפול בהקרנות בבלינסון.

    ברצוני לקבל מימך 2 תשובות במידת האפשר: מה עלי לעשות עם הכאבים שיש לי בעיקר באיזור הפיטמה בשד השמאלי (השד המנותח) עלי לציין שבפגישתי האחרונה עם הרופאה היא נתנה לי טיפול אנטיביוטי בשם בנקסין ל 5 ימים עברו כבר 3 ימים ללא הטבה.

    שאלתי השנייה מה דעתך על הטיפון בטמוקסיפן?
    בברכה ובכבוד רב ציפי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בטמוקסיפן

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • טמוקסיפן

    פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    22/04/2009

    לגבי הכאב הרופאה צודקת ואין קשר לכאב ולגידול . לא בתחום האונקולוגיה , אולי מרפאת כאב יכולה לעזור ואולי כל הכאב הינו כאב על רקע הורמונלי. לגבי הטמוקסיפן , דורש יותר מסתם הסבר בפורום, באופן מאד כללי את צריכה קודם כל לברר ברור גנטי , ללא שיכות לטמוקסיפן , לברור משמעויות רבות ורצוי להתיעץ ולקבל אינפורמציה, טמוקסיפן במקרה של DCIS ניתן למניעה של גידול נוסף אחר ולא למניעה של גרורות , גידול זה לא שולח גרורות. הטמוקסיפן מפחית בכ50% את הסיכוי לגידול נוסף.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו