מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעט נוזל שקוף משני השדייםאילת27/04/2009
שלום
אני בת 30 עם היסטוריהמשפחתית שלסרטן שד -אמא וסבתא שלי מצד אמא. לפני כחודשיים עברתי בדיקה אצל כירוג שלאחר בדיקה אמר כי הוא מרגיש הבדל בין שד ימין לשמאל, שד ימין יותר גדוש ועם מרקם שונה. החלטתי ללכת לרופא נוסף שאמר כי הוא אינו מרגיש כלום ולפי הבדיקה הכל תקין. בגלל ההיסטוריה המשפחתית שלי הפנתה אותי רופאת ה משפחה שלי לבצע אולטראסואנד שד ובית שחי שיצא תקין- הבדיקה נערכה לפני כחודש. אתמולושלשום אבחנתי שכשאני לוחצת חזק על הפיטמה יוצא מעט נוזל שקוף משני השדיים, יש ציין שאני ממש לוחצת חזק, לפעמיים הנוזל השקוף הופך ללבן אך לא תמיד. אני אמאלתינוק בין שנה וארבע והנקתי עד גיל 4.5 חודשים. האם יש לי מה לדאוג או שזה עדיין נוזל שנוצר בהשפעת ההריון והנקה
אודה לכן על תשובה מהירה
חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי27/04/2009ההריון וההנקה היו כבר לפני יותר משנה ומאז לא היתה הפרשה כך שלא מתקבל על הדעת כגורם . אולם לא נראה לי כי יש סיבה אמיתית לדאגה. האם יתכן שאת בהריון? או יתכן הפרשה על רקע הורמונלי בגילך בהחלט יתכן. הפרשה לבנה בהירה מ2 השדים לא מכוון לסרטן , אלא אם יש הפרשה ברורה ולרב משד אחד. מאחר ויש הסטוריה משפחתית , איני יודעת אם נבדקה המוטציה לסרטן שד, ממליצה בכל מקרה להיות במעקב של כירורג מומחה לשד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)