שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    ליאת
    10/05/2009

שלום רב
    הסיפור הוא כזה (קצת מסובך, אנסה לקצר)..
    אמי עברה לפני 5 שנים ניתוח לב מאוד מסובך שתוך כדי הניתוח קיבלה גם שבץ מוחי , היתה משותקת חצי גוף. תקופת ההחלמה /פיזאוטרפיה היתה מאוד ארוכה (מעל לשנה בשיקומים).היא דיי התאוששה, למרות שלא לגמרי (היתה חלשה, היה קשה לה ללכת הרבה ..היד לא ממש חזרה לתיפקוד)
    בחודש האחרון היא סבלה מכאבי גב. לא בדיוק היה ניתן להגדיר איפה כואב לה...לפי הגדרתה - כל הגב.
    היא לא רצתה ללכת להיבדק והרגיעה את כולנו שזה יעבור בטח עוד מעט.
    המה באה לפני מספר ימים והיא סיפרה לי שיש לה גידול בשד שהיא איבחנה לפני מעל לשנה וחצי (היה קטן ובזמן הזה גדל) ..ראיתי את זה וזה לא נראה טוב..הגוש דיי גדול, ניתן לראות ולמשש אותו.
    בימים הקרובים היא תעבור בדיקת ביופסיה ומיפוי עצמות, אבל הרופאים לא אופטימיים במיוחד.
    לשאלתי למה לא אמרה בזמן- היא השיבה שלא נוכנה יותר לניתוחים (עקב כל הסבל שסבלה בפעם האחרונה)..
    האם בשלב כזה דיי מתקדם עוד אפשר לעשות משהו? האם עוד יש תיקווה?
    הרופאים חוששים שכאבי גב זה מגרורות כבר...
    אני הרוסה..:-(((
    שכחתי לתיין, אמי בת 63 בסך הכל...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• גידול

ד''ר תניר אלוייס
    10/05/2009

שלום ליאת,
    לא כל כאבי גב מקורם בגרורות, כך שכדאי לחכות להשלמת הבירור ,
    אבל גם אם כן יש שהרבה דברים שאשפר לעשות כדי להקל ולעצור את התקדמות המחלה.
    סוג הטיפול נקבע לפי המאפיינים של הגידול אותם אפשר לדעת אחרי הביופסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ליאת
    10/05/2009

תודה רבה לך. אני מאוד מקווה שזה עוד יהיה ניתן לטיפול..לפחות קצת לעצור את התקדמותה של המחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו