מודאגת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת מאוד
    יסמין
    11/05/2009

שלום רב,
    אחותי הגדולה היא בת 31 והיא הרגישה לפני כמה ימים גוש קטן בשד ימין.
    היא קבעה תור לבדיקה כדיי לדעת אם זה גוש סרטני אבל אני מוכרחה לציין שאני ממש דואגת לה ופוחדת נורא מהתוצאות.
    לאחותי יש המון חברות וידידים אבל היא לא נשואה,ככה שאין לה בעל שיתמוך בה 24 שעות, יש לה חברה לשעבר שאני לא יודעת אם הוא יעמוד לצדה ברגעים קשים. אני פוחדת שלא יהיה מי שיעזור ויתמוך בה חוץ מהמשפחה כמובן.
    ועוד דבר,אמי איבדה בצעירותה את אחותה הצעירה כתוצאה מסרטן השד, אני רואה שהיא ממש לא מתפקדת וכל הזמן חושבת על התוצאות של אחותי.
    אז לכן יש לי כמה שאלות:
    1. במקרה של גוש סרטני,האם העובדה שהגוש קטן זה מעודד?
    2. מה הסיכויים ששתי אחיות יחלו בסרטן השד? האם אני צריכה גם לדאוג בעתיד?
    3. מה הם סיכויי ההחלמה כשמגלים את מוקדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת מאוד

הוספת תגובה

• לדואגת

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    11/05/2009

אני חושבת שממש לא רצוי להקדים את המאוחר. קודם כל יש לבצע אבחנה יש סיכוי טוב שאין שם גידול ממאיר כלל אז מה יש לשאול שאלות על סיכוייך לחלות במשהו שלא ברור כלל שיש? כל התאור לא רלונטי אני מבינה שדואגים אבל צריך לאבחן ואז בהתאם לתוצאות לקבל תשובות. אם הגידול קטן סיכויי ההחלמה מצוינים. לגבי אחות צריך פרטים רבים אחרים ועל זה יש בהחלט זמן רב לדון לאחר הדיון על אחותך אם ימצא גידול.
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על דברייך..

יסמין
    11/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו