התעבות גושית בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעבות גושית בשד
    שירה
    17/05/2009

שלום,
    אני בת 48 ללא היסטוריה של סרטן שד במשפחה. בבדיקת שד אצל כירורג הוא מצא : מרקם גבשושי, התעבות גושית ברביע אמצעי עליון, בשד הימני. יש לציין שמידי פעם יש לי גרוד קל בשדיים כשאני מורידה חזייה.הוא הפנה אותי לממוגרפיה ואולטראסאונד.עד שיגיע מועד הבדיקות אני מודאגת. מהן האפשרויות ?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעבות גושית בשד

הוספת תגובה

• התעבות

ד''ר תניר אלוייס
    17/05/2009

שלום שרית,
    יכול להיות שמדובר במבנה שד, ויכול להיות שיש שם משהו - באמת אי אפשר לדעת לפי תיאור של בדיקה של רופא אחר...
    הגרד לא נשמע קשור לכלום - זה בד"כ תוצאה של עור יבש.
    אין מה לעשות - צריך לחכות לתוצאות הבדיקות ולחזור לרופא לראות מה משמעות התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעבות גושית המשך

שירה
    18/05/2009

ד"ר תניר אלוייס שלום,

תודה על תשובתך המהירה. האם ייתכן שמבנה ומרקם יכול להיות שונה בין שד אחד לשני?

תודה מראש, שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוני

ד''ר תניר אלוייס
    19/05/2009

אכן ייתכן הבדל במבנה השדיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו