מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש סולידי שפירליא22/05/2009
לפני מס’ חודשים החלו לי כאבים בשדיים בזמן ביוצ, ראוי לציין שאני בת 28 ואם לתינוקת בת שנה.
הלכתי לכירוגית שד וזו שלחה אותי לאולסטרסאונד שאבחן ציסטות בגודל 7 מ"מ בצד שמאל וכיס סילקון עם חשד לדלף בצד ימין ( אחרי הגדלת שדיים)
בעצת הכירוגית הלכתי לאולטרסאונד נוסף הפעם קבע הרופא כי מדובר בגוש סולידי בעל מראה שפיר בגודל 6 מ"מ" בצד ימין וגוש סולידי בעל מראה שפיר בצד ימין בגודל 7 מ"מ בשד שמאל( את הגוש בצד ימין ניתן לאבחן במישוש ידני)
הרופא ( שביצע את האולטרסאונד) המליץ על מעכב נוסף בעוד 6 חודשים בלבד.
האם מדובר בציסטה או בגוש( העובדה שהשדיים כואבים מלמדת על ציסטה לא?)מהו גוש סולידי בעל מראה שפיר? האם העובדה שהומלץ לי מעכב בעוד 6 חודשים ולא טיפול מעידה כי איני בסיכון כלשהו?
אנא תשובתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיר
פרופסור ביאטריס עוזיאלי22/05/2009הרופא אשר פירש את הממצאים התרשם כי מדובר בגוש אשר אינו נראה סרטני ולכן ביקש מעקב לאחר 6 חודשים . מאחר ולא ראיתי ולא בדקתי אותך אני כמובן יכולה להתרשם רק ממה שאמר הרנטגנולוג אשר בדק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי....
ליא22/05/2009האם גוש סולידי בעל מראה שפיר הוא באמת כך בהחשב בגילי ובעובדה שהגוש כואב בימי הביוצ והמחזור? תחילה סברו כי מדובר בציסטות. האם ציסטות יכולות להתפרש בגוש סוליד שפיר או לחילופין להשתנות לגוש סולידי שפיר? אני אציין כי בפעם ה2 ביצעתי את האולטראסאונד אצל רדיולוגית בכירה הנחשבת לטובה בתחום
תודה לך ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש שפיר
פרופסור ביאטריס עוזיאלי23/05/2009גוש סולידי אינו ציסטה , ציסטה אינה הופכת לגוש סולידי. בדרך כלל סרטן לא כואב ובודאי לא קשור לשינויי מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)