מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח תוצאה פתלוגיתמדי23/05/2009
אימי בת 60 ובלוטת הזקיף יצאה נקייה האונקולוג לא יודע איזה סוג טיפול לתת לפי תוצאה זו היו שלושה גידולים שהוצאו 2 dcis מאוד קטנים לא ידוע הגודל וגוש idc בגודל 1.7 ס"מ.
נתבקשה לעשות יעוץ גנטי + בדיקת פיש שכמובן קופ"ח לא מוכנה לממן השאלה היא האם בדיקה זו נחוצה לאור מה לרשמתי. אודה לתשובתך אנחנו מאוד מבולבלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הסבר
פרופסור ביאטריס עוזיאלי23/05/2009פיש ממומן על ידי קופח אם צריך לא יודעת איזה חלק בתשובה את שלחת אם HER2 בגידול החודרני הינו 1 זה בעצם 0 ולא עושים פיש אם 2 צריך לעשות פיש. אין קשר ליעוץ הגנטי ולטיפול , שוב אני חוזרת על אמרתי הקודמת לא הכל ברור לי ויתכן שלא לכם לכן חוות דעת צריך לתת לחולה עם כל המסמכים הרפואיים . הפורום מיועד לתת תשובות כלליות ולא משהו פרטני. האם אונקוטיים הוצא לכם? מאחר ואין לי את כל האינפורמציה יתכן ואין הבדיקה מתאימה אולם זו שאלה שיש לשאול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח תשוה פתולוגית
מדי23/05/2009מה זה אונקוטיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)