פענוח תוצאה פתלוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח תוצאה פתלוגית
    מדי
    23/05/2009

אימי בת 60 ובלוטת הזקיף יצאה נקייה האונקולוג לא יודע איזה סוג טיפול לתת לפי תוצאה זו היו שלושה גידולים שהוצאו 2 dcis מאוד קטנים לא ידוע הגודל וגוש idc בגודל 1.7 ס"מ.
    נתבקשה לעשות יעוץ גנטי + בדיקת פיש שכמובן קופ"ח לא מוכנה לממן השאלה היא האם בדיקה זו נחוצה לאור מה לרשמתי. אודה לתשובתך אנחנו מאוד מבולבלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח תוצאה פתלוגית

הוספת תגובה

• המשך הסבר

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    23/05/2009

פיש ממומן על ידי קופח אם צריך לא יודעת איזה חלק בתשובה את שלחת אם HER2 בגידול החודרני הינו 1 זה בעצם 0 ולא עושים פיש אם 2 צריך לעשות פיש. אין קשר ליעוץ הגנטי ולטיפול , שוב אני חוזרת על אמרתי הקודמת לא הכל ברור לי ויתכן שלא לכם לכן חוות דעת צריך לתת לחולה עם כל המסמכים הרפואיים . הפורום מיועד לתת תשובות כלליות ולא משהו פרטני. האם אונקוטיים הוצא לכם? מאחר ואין לי את כל האינפורמציה יתכן ואין הבדיקה מתאימה אולם זו שאלה שיש לשאול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח תשוה פתולוגית

מדי
    23/05/2009

מה זה אונקוטיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו