דוקטאקטזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטאקטזיה
    עינת
    25/05/2009

שלום רב,
    בבדיקה שגרתית של U.S. שד לא נצפו גושים ציסטים או מוצקים בסריקת שד, אבל נמצאה דוקטאקטזיה קלה דו צדדית.בבדיקה של כירורג- הכל תקין.
    א. מה המשמעות של התוצאה?
    ב. האם יכול להתפתח בעתיד לסרטן השד? לאחרונה קראתי על תופעה שדומה מאד בסמפטומים לדלקת בשד, אך למעשה זהו סרטן שד קטלני.ללא הופעת גוש.
    ג. האם לעובדה שיש לי מיחושים בשד ימין יש קשר לתופעה שנמצאה באולטראסאונד ואם בכלל חשים שמיחושים כאשר יש סרטן בשד?
    בקיצור - אני צריכה שירגיעו אותי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקטאקטזיה

הוספת תגובה

• אקטזיה

ד''ר תניר אלוייס
    25/05/2009

שלום עינת,
    אקטזיה דוקטלית היא התרחבות של צינורות החלב מאחורי הפטמה, ואינה קשורה לסיכון לפתח סרטן שד
    מחושים בשדיים הם תופעה שכיחה מאוד בכל גיל, ואינם קשורים לא לסרטן ולא להתרחבות צינורות.
    הסרטן הדלקתי שאת מדברת עליו מתבטא באודם ונפיחות ובצקת בעור השד ובשלב הזה אין בעייה לאבחן שיש משהו לא תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עינת
    25/05/2009

הרבה תודה, וכל הכבוד על התשובה המהירה( ולשמחתי גם מרגיעה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו