מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שד בגברגיא23/06/2009
שלום, גילו לי סרטן שד בשד שמאל, אני גבר בן 38. לאחר בדיקות מקיפות כמו, מיפוי עצמות, פט CT, מצעו אצלי חשד נמוך לגרורה בצלע 10 ימנית, נשלחתי לערוך CT לצלע ועדיין לא יודעים להגיד מה יש לי שם. לא זכור לי שקיבלתי מכה / נפלתי / נחבלתי בצלע ב 3 שנים האחרונות.
בלוטות הלימפה בבית החזה אינן מוגדלות.
גוש אחד של רופאים אומר לי קודם לערוך ניתוח לצלע ( קיימת בעיה לבצע במקום ביופסיה ), ולאחר מכן לדעת לאן ממשיכים.
גוש אחר של רופאים אומר לי קודם להוריד את הגוש בחזה, לאחר מכן להמשיך לצלע וזאת בגלל שלא נצפו שום גרורות במקום אחר בשלד.
אציין שכל הרופאים נראים לי מאוד מקצועיים.
אני בדילמה עם איזה גוש רופאים ללכת.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול בשד בגבר
פרופסור ביאטריס עוזיאלי23/06/2009אני ממליצה בנוסף להדמיה לעשות בדיקת מרקרים אם הם גבוהים יש יותר חשד לגידול בצלע. אם החשד בפט נמוך אני הייתי בשלב זה חושבת שניתן להתעלם ולעקוב להתיחז לשד כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן שד בגבר
גיא23/06/2009ל"ד ביאטריס עוזיאלי תודה רבה על התגובה
שאלה נוספת,
האם נכון יותר לעשות את הניתוח הכרורגי והמשך טיפול ( הקרנות וכימו ) באותו מקום, או שאין בעיה לפצל כלומר את הניתוח להסרת הגידול בשד במקום א' ואת המשך הטיפול במקום שיותר קרוב למגוריי.
עד כמה חשוב מבחינת הרופאים ( אגו וכו' ) לעשות באותו מקום, או שזה בסדר לפצל
החשיבה שלי היא לפצל
בתודה מראש
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)