מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקרנות בזמן ניתוח להסרת גידולליאת08/07/2009
שלום,
אני שואלת עבור אישה קרובה שאמורה לעבור בקרוב ניתוח להסרת גידול סרטני מהשד.
שמענו שיש אפשרות לעבור הקרנות *בזמן* הניתוח ובכך לחסוך את הסשן הארוך של הקרנות מידי יום במשך שבועות.
האם זה נכון?
במידה שכן, מתי ולמי מתאים הטיפול?
מה היתרונות הוחסרונות שלו לעומת הקרנות רגילות?
תודה רבה מראש לכל תשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרנה תוך ניתוחית
ד''ר תניר אלוייס08/07/2009שלום ליאת,
הקרנה תוך ניתוחית מתבצעת כרגע בארץ בבתי החולים רמב"ם וכרמל בחיפה, באופן נסיוני.
לא כל חולה מתאימה לתהליך, לכן אני ממליצה לך לברר עם בתי החולים הללו אם המקרה מתאים.
בעיקרון זו פרוצדורה מאוד אטרקטיבית מסיבות מובנות, ומעט המעקב שישנו עד היום מראה שהוא אכן בטוח, אבל כאמור זו פרוצדורה חדשה ואין לנו מספיק מידע לגבי יעילות של קרינה כזאת בטווח הארוך.
בהחלט הייתי ממליצה לנשים המתאימות להיכנס לניסוי, שיש לו לדעתי יתרונות רבים, אבל צריך להבין שמדובר בפרוצדורה יחסית חדשה ועדיין בשלבי מחקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)