גוש בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשד
    לי
    09/07/2009

לפני כמה ימים מיששתי את השד ומצאתי גוש מוזר. מעין גולה כזאת והוא ממש קשה ומציק לי.
    יש לציין שאני בת 18 ולפי מה שקראתי באינטרנט סרטן השד הוא נדיר בגיל כזה. כבר קבעתי תור לכירורג שד והשאלה שלי היא מה באמת הסיכוי שזה סרטן. (יש לציין שלפני כמה שנים בגיל 14 בערך היו לי גושים בשד שהתבררו שציסטות אבל אני ממש לא זוכרת שהן היו כאלה קשות כמו הגוש שאני מרגישה עכשיו).
    אשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

לי
    09/07/2009

שכחתי לשאול בהודעה הקודמת האם זה לא מוסכן לחכות עם זה ליום שני (התור אצל הכירורג ביום שני) והאם המחלה (חס וחלילה אם זה באמת המחלה) יכולה להתפתח במספר ימים או שבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש

ד''ר תניר אלוייס
    10/07/2009

שלום לי,
    הסבירות שגוש בשד בנערה בת 12 הוא סרטני היא קלושה עד אפסית. עם זאת ישנם גידולים שפירים בשדיים בנשים צעירות, ולכן רצוי להיבדק אצל כירורג להחליט אם יש צורך בבירור נוסף.
    ולא - זה לא מסוכן לחכות עד יום שני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו