מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה מהפטמהחני17/07/2009
אני אמא לשלושה ילדים שכעת כבר גדלו אבל הנקתי את שלושתם ללא הפסקה אחד אחרי השני. הפסקתי להניק באופן ספונטני ולא ייבשתי את החלב. מידי פעם כשהיתי לוחצת את הפיטמה יצא חלב במינון מיזערי. אתמול לאחר כ- 3 שנים אולי קצת יותר הרגשתי שהפטמה שלי לחה לחצתי ויצאה מן הפרשה כזו חומה מלווה עם חלב. כמובן שנילחצתי והלכתי לרופא המשפחה שלי הוא בדק אותי ואמר שאין גושים והפנה אותי לממוגרפיה. ומאז כבר לא היתה לי הפרשה אבל הפטמה כאבה לי טיפה. רציתי לדעת מה זה אומר והאם יש סיבה לדאגה? אנא מכם חזרו אליי בהקדם כי אני מאוד מודאגת. שוב אין לי יותר מן ההפרשה הזו. יכול להיות שזה חלב ישן שנתקע שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי19/07/2009זה לא חלב ישן , יתכן לעיתים הפרשות מהשד ללא כל מחלה אונקולוגית . איני יודעת עליך דבר נראה לי כי אין מקום לדאגה, עשי את הבדיקות כפי שהופנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
חני19/07/2009ד"ר אמרת שאינך יודעת עלי דבר אז באמת עד עכשיו הכל היה תקין פתאום קרה הדבר המלחיץ הזה אבל מה קורה כאשר יש היסטוריה משפחתית? לאימי היה סרטן בשד. היום ביצעתי את בדיקת הממוגרפיה ומחכה לתשובתה. מקווה באמת שאין סיבה לדאגה. אך מה זה יכול להיות? האם זהו סוג של שינוי הורמונלי או ריבוי /גירוי מיני? מקווה לשתובה מהירה ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)