עזרה דחופה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!!!!
    עדי
    28/08/2007

עברתי ניתוח להגדלת חזה ולאחר שנה בערך יצא לי גוש קטן בחלק הקידמי של השד בצבע כחול ממש קמו סוכריה עגולה הייתי רוצה לדעת מי מבין בזה ויוכל לומר לי מה יש לי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!!!!

הוספת תגובה

• בדיקה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    28/08/2007

את יכולה לחזור לפלסטיקאי להבדק, או לכירורג להבדק לברור מה הממצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי....

עדי
    29/08/2007

שוב שלום...
    הייתי כמו שאתה אומר אצל הפלסטיקאית שלי והיא אמרה שזה כניראה צ'סטה וצריך להוריד אותה כי זה חיצוני.היא קבעה לי תור לניתוח קטן שבו היא תוריד לי את הגולה ותישלח לי את זה (לא זוכרת לאן)ועכשיו לשאלתי:אם היא יודעת שזה צ'סטה למה צריך לשלוח ??? האם זה יכול להיות דבר אחר (אני בת 27)???(הייתה לי אחות שניפטרה בגיל צעיר ממחלת הסרטן אבל לא היה לה בשד)עזור לי כי אני מאוד לחוצה אחרי מה שעברנו עם אחותי(נפטרה בגיל 34).....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה נוספת

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    30/08/2007

גם אם הרופאה בטוחה כי מדובר בציסטה היא מחויבת לשלח לבדיקה בכל מקרה והיא תעשה את המוטל עליה כרופאה, את בטח לא רוצה שלא ישלחו ואפילו אם סיכוי שיש משהו אחר הינו קטן ביותר לא יגלו מאחר ומראה עינים הינו של ציסטה. סביר להניח כי מדוברבציסטה וטוב תעשה הרופה גם אם היא בטוחה שמדובר בציסטה שתשלח את החומר לבדיקה נוספת.
    בבריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו