שרטן שד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרטן שד
    ליזי
    04/08/2009

לאמא שלי יש שרטן בשתי השדיים, וגידול בשלפוחית השתן. הדיאגנוזה היא: שד שמאל הסתיידויות גסות רבות ובus הוגדם בשעה 12 גוש לא מוגדר היפואקוגני. בביופסיה INVASIVE DUCTAL CA
    בשד ימין: גוש בגודל 2 סמ ברביע חיצוני עליון. בביופסיה פפילארי קרצינומה IN SITU או INVASIVE PAPILLARY CA
    בבדיקה CTU תהליך חוסם שאתי באורטר דיסטלי שמאלי עם מעורבות של שלפוחית השתן. הידרונפרוזיס ניכר בצד שמאל.
    חולה עברה כריתת שד חלקית דו"צ.
    אני רוצה לדעת איך יכולים להיות בטוחים שהרופאים הורידו את הכל, איזה בדיקות יכולות להוכיך שאין כבר מחלה? איזה טיפול מונע אמא צריכה לקבל, היא בת 76. ומה לגבי הניתוח בשלפוחית? עם מישהו יכול להמליץ על מומחים בבעיות אלא, אני לא רוצה לפפספס זמן, אני רוצה להציל את אמא שלי, מה הסיכוים שלה להיות?
    בתודה מראש
    ליזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרטן שד

הוספת תגובה

• אני מקבה שמישהו יענה לי לשאלות

ליזי
    04/08/2009

לצערי, אני רואה שעף אחד לא עונה לי..... חבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן שד

ד''ר תניר אלוייס
    05/08/2009

שלום ליזי,
    אין אפשרות לתת בפורום כזה ייעוץ פרטני,
    זה נשמע כמו מקרה מורכב וחשוב שתקבלי הכוונה מרופא שמכיר את כל פרטי המקרה.
    אין אפשרות לתת המלצה לגבי טיפול מונע על סמך הנתונים ששלחת.
    בעיקרון מעקב אחרי ניתוח תלוי באופן בו אובחן הגידול לפני הניתוח - אם הגידול נראה היטב בממוגרפיה אז עיקר המעקב הוא בממוגרפיה, אם באוללטרסאונד אז אולטרסאונד,
    הטוב ביותר לדעתי זה להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי מומחים בשני התחומים באזור מגורייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו