מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרטן שדליזי04/08/2009
לאמא שלי יש שרטן בשתי השדיים, וגידול בשלפוחית השתן. הדיאגנוזה היא: שד שמאל הסתיידויות גסות רבות ובus הוגדם בשעה 12 גוש לא מוגדר היפואקוגני. בביופסיה INVASIVE DUCTAL CA
בשד ימין: גוש בגודל 2 סמ ברביע חיצוני עליון. בביופסיה פפילארי קרצינומה IN SITU או INVASIVE PAPILLARY CA
בבדיקה CTU תהליך חוסם שאתי באורטר דיסטלי שמאלי עם מעורבות של שלפוחית השתן. הידרונפרוזיס ניכר בצד שמאל.
חולה עברה כריתת שד חלקית דו"צ.
אני רוצה לדעת איך יכולים להיות בטוחים שהרופאים הורידו את הכל, איזה בדיקות יכולות להוכיך שאין כבר מחלה? איזה טיפול מונע אמא צריכה לקבל, היא בת 76. ומה לגבי הניתוח בשלפוחית? עם מישהו יכול להמליץ על מומחים בבעיות אלא, אני לא רוצה לפפספס זמן, אני רוצה להציל את אמא שלי, מה הסיכוים שלה להיות?
בתודה מראש
ליזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקבה שמישהו יענה לי לשאלות
ליזי04/08/2009לצערי, אני רואה שעף אחד לא עונה לי..... חבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן שד
ד''ר תניר אלוייס05/08/2009שלום ליזי,
אין אפשרות לתת בפורום כזה ייעוץ פרטני,
זה נשמע כמו מקרה מורכב וחשוב שתקבלי הכוונה מרופא שמכיר את כל פרטי המקרה.
אין אפשרות לתת המלצה לגבי טיפול מונע על סמך הנתונים ששלחת.
בעיקרון מעקב אחרי ניתוח תלוי באופן בו אובחן הגידול לפני הניתוח - אם הגידול נראה היטב בממוגרפיה אז עיקר המעקב הוא בממוגרפיה, אם באוללטרסאונד אז אולטרסאונד,
הטוב ביותר לדעתי זה להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי מומחים בשני התחומים באזור מגורייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)