בדיקה עצמית לסרטן השד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה עצמית לסרטן השד
    רוית
    25/08/2009

אני משתדלת כל הזמן לבדוק את עצמי במיוחד לאחר מחזור חודשי.
    בחצי השנה האחרונה גילית שכשאני מרימה את יד שמאל וממששת ביד ימין את השד השמאלי אני מרגישה משהוא שלא הרגשתי בעבר בחלק העליון של השד (כשאני בודקת את עצמי בעמידה)
    כשהלכתי להיבדק אצל הרופאה בדיקה שיגרתית סיפרתי לה על כך וכשהיא בדקה אותי היא לא מצאה כלום (בדיקה בחצי שכיבה) אני בת 37 אף פעם לא עשיתי ממוגרם וגם הרופאה לא דיברה איתי שום דבר על כך. יש לציין שכבר 3 שנים אני נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג YAZ וחשבתי שאולי זה משפיע? הרופאה רק אמרה לי שיש לי "שכבות עבות" .
    אני מתגוררת בניו יורק ואין לי ביטוח רפואי ולכן רציתי לדעת אם בכל זאת לבקש לעשות ממוגרם (בתשלום פרטי ) או בכל זאת לחכות עד שיהיה לי ביטוח רופאי?
    האם אני צריכה לדאוג? האם כשאפסיק בקרוב ליטול גלולות זה יעלם? אודה אם תוכלי לעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה עצמית לסרטן השד

הוספת תגובה

• בדיקה עצמית

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    26/08/2009

ללא בדיקה של השד רק על סמך התאור שלך איני יכולה לחוות דעה .אם נבדקת על ידי רופאה כירורגית אשר לא מצאה לנכון להפנות לממוגרפיה אין אני יכולה לחוות דעה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו