מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה עצמית לסרטן השדרוית25/08/2009
אני משתדלת כל הזמן לבדוק את עצמי במיוחד לאחר מחזור חודשי.
בחצי השנה האחרונה גילית שכשאני מרימה את יד שמאל וממששת ביד ימין את השד השמאלי אני מרגישה משהוא שלא הרגשתי בעבר בחלק העליון של השד (כשאני בודקת את עצמי בעמידה)
כשהלכתי להיבדק אצל הרופאה בדיקה שיגרתית סיפרתי לה על כך וכשהיא בדקה אותי היא לא מצאה כלום (בדיקה בחצי שכיבה) אני בת 37 אף פעם לא עשיתי ממוגרם וגם הרופאה לא דיברה איתי שום דבר על כך. יש לציין שכבר 3 שנים אני נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג YAZ וחשבתי שאולי זה משפיע? הרופאה רק אמרה לי שיש לי "שכבות עבות" .
אני מתגוררת בניו יורק ואין לי ביטוח רפואי ולכן רציתי לדעת אם בכל זאת לבקש לעשות ממוגרם (בתשלום פרטי ) או בכל זאת לחכות עד שיהיה לי ביטוח רופאי?
האם אני צריכה לדאוג? האם כשאפסיק בקרוב ליטול גלולות זה יעלם? אודה אם תוכלי לעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה עצמית
פרופסור ביאטריס עוזיאלי26/08/2009ללא בדיקה של השד רק על סמך התאור שלך איני יכולה לחוות דעה .אם נבדקת על ידי רופאה כירורגית אשר לא מצאה לנכון להפנות לממוגרפיה אין אני יכולה לחוות דעה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)